News

Fostul soţ al Camillei Parker Bowles a fost infectat cu coronavirus. Care e starea lui Andrew Parker

Fostul soţ al Camillei Parker Bowles a fost infectat cu coronavirus. Care e starea lui Andrew Parker camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Coronavirusul face încă o victimă! Fostul soţ al Ducesei de Cornwell a fost infectat cu coronavirus. Andrew Parker Bowles e în carantină!

Chiar el a dezvăluit! Andrew Parker Bowles a mărturisit recent că a fost infectat cu coronavirus şi crede că l-a contactat în urma participării sale la Festivalul Cheltenham. Fostul soţ al Ducesei Camilla a intrat în contact cu alte zeci de persoane la eveniment, multe dintre acestea având simptome chiar înainte ca această criză să ia amploare. 

În vârstă de 80 de ani, Andrew Parker Bowles s-a întâlnit şi a discutat acolo cu mai mulţi membri ai familiei regale printre care Princess Anne, dar şi fiica acesteia Zara Tindall. Cu toate că existau îngrijorări privind coronavirusul şi toţi erau sfătuiţi să respecte distanţa, Zara a fost surprinsă în timp ce strângea mâna, se îmbrăţişa cu diverşi cunoscuţi. 

Retras din activitate, ofiţerul Andrew Parker Bowles a spus că el nu ar fi avut simptome imediat după eveniment (11 martie), ci după data de 16: "M-am simţit destul de rău. E mai bine dimineaţa, dar spre după amiază mă simt din ce în ce mai rău. Dorm de două ori mai mult decât e normal.", precizează Daily Mail. 

La eveniment, Andrew Parker s-a întâlnit cu fosta soţie şi chiar au stat de vorbă. Cei doi au fost surprinşi în câteva imagini. Nu au păstrat distanţa, sunt destul de apropiaţi, nu aveau nici măşti. 

Foto: Profimedia

Modifică Setările