News

FOTO Andreea Esca, într-o ipostază inedită

de admin

FOTO Andreea Esca, într-o ipostază inedită

Te-ai obişnuit s-o vezi seară de seară în sacou, foarte sobră, prezentând Ştirile Pro TV. Cel mult, ai mai văzut-o în ţinute elegante, la evenimente oficiale sau private, şi în haine casual-şic, în vacanţă. La asta însă nu te-ai aştepta…

Andreea Esca e… cumplit de normală! Asta pentru cine nu o cunoaşte şi crede că, de la înălţimea pupitrului Ştirilor Pro TV, priveşte viaţa de undeva de sus, peste noi toţi.

Ei bine, celebritatea n-a schimbat-o pe Andreea. E mamă şi soţie, ca milioane de alte femei, merge în picioarele goale, râde cu poftă, se joacă ca un copil, iubeşte ca o adolescentă şi găteşte ca o gospodină de zile mari. Reţete noi, mediteraneene, dar şi preparate tradiţionale, pe care le ştie de la mama şi bunica ei.

Weekendul trecut a fost dedicat familiei şi vieţii la ţară şi, cum vara are aromă de vinete coapte, Andreea a pregătit pentru cei dragi o salată de vinete. Iată şi maniera ei inedită de a o prepara.

„După ce m-am săturat să găsesc aşchii din tocătorul de lemn în salată de vinete am găsit soluţia... o sculă de grădinărit sau de zugrăvit, nu ştiu. Pe ea scrie Fackelmann. Cine mă ajută să-mi spună la ce se foloseşte de fapt?“.

Acum, chiar dacă maniera a fost una inedită, rezultatul a fost unul clasic: o salată de vinete delicioasă, numai bună de împărţit cu toată familia.

Foto: pagina personală

Modifică Setările