News

FOTO Andreea Marin şi-a sărbătorit soţul în Turcia

FOTO Andreea Marin şi-a sărbătorit soţul în Turcia

Pentru că ieri a fost ziua partenerului ei de viaţă, Tuncay Öztürk, care a împlinit 29 de ani, cei doi au dat o fugă până în ţara natală a acestuia, unde s-au relaxat şi de unde au venit cu bunătăţi locale.

Ieri, soţul Andreei Marin, Tuncay Öztürk, a împlinit 28 de ani, motiv pentru care cei doi au ţinut să sărbătorească în Turcia, ţara lui natală.

Ajunsă pe tărâmul Asiei Mici, Andreea Marin a fost, din nou, vrăjită de locurile minunate în care a dus-o soţul ei.

„Am petrecut aceste zile de neuitat acolo unde atingi cerul cu mâna, unde respiri seninul şi îţi colorezi privirea în verde“, îşi începe povestea Andreea Marin, fascinată de locurile natale ale soţului ei.

„Ne-am încărcat bateriile pentru jumătate de an şi vă recomand cu tot sufletul colţul de rai văzut astăzi: lacul Uzungol, din nordul Turciei“, dezvăluie ea destinaţia lor, prilejuită de ziua de naştere a lui Tuncay.

„Ne întoarcem acasă încărcaţi cu ceea ce omul normal nu aduce din vacanţă :), adică miere adevărată, ingrediente rare, plante verzi descoperite la altitudine, pe care le uscăm şi le aducem acasă pentru a semăna seminţele în grădina noastră (una dintre ele, numită «urechea mielului», e minunata pentru salate, frunzele şi tulpina au gust de lămâie, pur şi simplu), polen, flori şi frunze uscate pentru ceaiuri dedicate diverselor afecţiuni“, ne dezvăluie Andreea Marin.

„Apa rece de izvor de munte ne-a fost bucurie, cerul a lăcrimat, dar soarele nu s-a lăsat alungat, mii de oameni din toate colţurile lumii mişunau în jurul lacului pe biciclete sau pe cărări nebătătorite de munte... aer proaspăt, mâncare făcută la ţară mult prea bună, târgul de obiecte tradiţionale viu colorat, voie bună şi... sănătate, că-i mai bună decât toate! Ceea ce vă doresc cu tot sufletul!“, şi-a încheiat vedeta, plină de poezie, descrierea.

vezi aici galeria foto completă

Foto: paginile personale

Modifică Setările