News

FOTO Caitlyn Jenner, într-o rochie neagră şi elegantă!

de admin

De la momentul în care a dezvăluit, în faţa a 19 milioane de privitori, că este transgender, Caitlyn Jenner a declarat, nu de puţine ori, faptul că se simte în sfârşit liberă, se simte ea însăşi. Drept dovadă stă şi această fotografie, în care Caitlyn Jenner debordează de siguranţă şi eleganţă.

Vedeta în vârstă de 65 de ani apare într-o elegantă rochie neagră, lungă, având spatele acoperit cu dantelă, cu un coc lejer şi unghiile colorate în roz. Această apariţie degajată în faţa aparatului foto ne arată o Caitlyn Jenner mai sigură pe ea ca oricând, iar siguranţa ei vine din interior.

Fostul medaliat olimpic a povestit experienţa sa în ediţia din luna iulie a revistei Vanity Fair: Este un sentiment minunat să pot să mă trezesc dimineaţa şi să fiu eu însămi, să mă pot îmbrăca, să fiu gata să ies pe uşă ca o persoană normală. Până acum, nu am putut să fac asta. Am fost confuză. Ca şi cum aş fi avut o jumătate din şifonier plină cu haine masculine şi o jumătate cu haine pentru femei. Mă simt ca şi cum aş fi făcut curăţenie în dulap şi am scăpat de toate hainele masculine!

În acelaşi material, Jenner a dezvăluit şi scopul noii docu-serii I Am Cait.

În ceea ce priveşte valul de critici inevitabil pe care îl are de înfruntat o dată cu filmările pentru I Am Cait, Jenner spune: Nu o fac pentru bani. O fac ca să mă ajut pe mine, să îmi ajut sufletul şi să îi ajut şi pe alţii. Dacă din asta ies şi bani, cu atât mai bine, am şi eu împrumuturi pentru casă şi cheltuieli. Dar nu o să caut să mă justific niciodată pentru asta. Da, poate că e un business... dar nu te apuci să îţi schimbi sexul pentru un show de televiziune!

Jenner speră că documentarul I Am Cait îi va inspira şi pe alţii să îşi trăiască viaţa în spiritul adevărului.

Multe persoane trec prin viaţă fără să îşi înfrunte propriile probleme - indiferent care ar fi acestea, a spus Caitlyn în primul material video de promovare a documentarului I Am Cait de la E! Preocuparea noastră este legată de identitatea de gen, dar câte persoane trec prin viaţă şi îţi irosesc ani buni,poate chiar toată viaţa, doar pentru că nu stau faţă în faţă cu ei înşişi şi nu reuşesc să devină ceea ce sunt cu adevărat?

I Am Cait va avea premiera la E! duminică, 2 august, la ora 21:00, iar episoadele vor fi difuzate săptămânal.