Fashion

FOTO Carmen Iohannis a purtat din nou ţinutele lui Pelger şi Ciucu

FOTO Carmen Iohannis a purtat din nou ţinutele lui Pelger şi Ciucu

Cu fiecare apariţie publică, Prima Doamnă a României dovedeşte că-şi rafinează stilul. Pentru vizita oficială la Vatican, soţia preşedintelui a apelat din nou la serviciile furnizorului Casei Regale şi ale designerului Stephan Pelger.

Carmen Iohannis este, de la învestirea soţului ei, Klaus Iohannis, în funcţia de preşedinte al României, sub lupa presei locale şi internaţionale.

Apariţiile sale publice sunt tot mai rafinate şi, pe modelul lui Michelle Obama, ea poartă creaţiile designerilor locali (Eli Lăslean, Alexandru Ciucu, Stephan Pelger).

Unul dintre preferaţii săi pare să fie Alexandru Ciucu, couturierul Casei Regale, de vreme ce poartă tot mai adesea piese vestimentare semnate de acesta.

După deux-pièces-ul purtat la întâlnirea oficială cu preşedintele Turciei şi cele două ţinute (un costum şi o rochie) create pentru vizita de la Roma, Carmen Iohannis a purtat o nouă creaţie a lui Alexandru Ciucu: o rochie neagră, din dantelă, cu mâneci lungi.

De remarcat că Prima Doamnă continuă să-şi impună amprenta personală, alegând haine care urmăresc linia corpului şi care sunt croite până la linia genunchiului.

La întrevederea cu Sanctitatea Sa Papa Francisc, Carmen Iohannis a purtat o altă rochie neagră, semnată de data aceasta Stephan Pelger.

Foto: pagina oficială