News

FOTO Carmen Negoiţă a realizat un pictorial atipic!

de admin

FOTO Carmen Negoiţă a realizat un pictorial atipic!

Carmen Negoiţă apare în ipostaze surprizătoare pentru cel mai nou pictorial pe care l-a realizat pentru blogul ei de modă.

Cunoscutul fashion blogger a realizat o şedinţă foto pe un hipodrom de lângă Bucureşti, purtând pulovere Sophia33 supradimensionate, croşetate manual din lână organică.

Carmen apare călare sau pozându-se lângă un superb exemplar de cal friesian, purtând trei modele de pulvere: unul albastru lung, de tip trenci, cu simboluri tradiţionale româneşti, pe care l-a accesorizat cu o pălărie cu boruri largi, eşarfă albastră şi cizme dantelate albastre, apoi un pulover verde cu mâneci bufante, pentru ca in final să poarte un pulover galben, lung până deasupra genunchilor, cu un decolteu în V generos şi accesorizat cu cizme înalte cu bretele tip portjartier.

Întotdeauna am apreciat şi susţinut oamenii talentaţi. Mai mult decât atât, am purtat cu mândrie de fiecare dată creaţile designerilor români. Astăzi a venit momentul în care vă fac cunoştinţă cu Sophia. Probabil că acest nume vă este cunoscut din industria muzicii. Da, aşa este. Sophia este şi cântăreaţă. Însă pe lângă asta, Sophia are şi un atelier de creaţie vestimentară. Şi nu unul oarecare. Este axată pe itemuri tricotate. Toate sunt handmade, din lână organică şi conţin motive traditionale româneşti. Fiecare creaţie este realizată în aproximativ trei săptămâni, în funcţie de modelul ales, iar pentru masterpiece-ul colecţiei, se folosesc andrele care au o lungime de doi metri”, a menţionat Carmen pe blogul său.

Nu este prima dată când fashion bloggerul poartă pulovere Sophia33. În toamna anului trecut, Carmen a purtat un pulover alb în formă de cerc, cu motive tradiţionale româneşti, la Paris Fashion Week, înaintea show-ului de modă Dior, unde s-a întâlnit cu celebra bloggeriţă Anna Dello Russo.

Puloverele Sophia33 sunt distribuite în toată lumea şi pot fi găsite pe magazinele online farfetch.com, molecule-f.com si pe siteul oficial sophia33.com.