News

FOTO Ce vedete sunt, azi, aceşti copii adorabili!

de admin

Fiecare celebritate are propriile ei amintiri din copilărie. Dar, pentru că pe atunci erau doar nişte copii normali şi nu superstaruri în lumina bliţurilor, mai greu să ne imaginăm cum arătau sau cum erau. Din fericire, din când în când, ele cedează nostalgiei şi scot fotografiile de altădată la lumină. Iată ce am găsit în arhivele lor!

Mai că n-am crede că acest copilaş supărăcios ar fi modelul brazilian Victoria’s Secret de acum!

Alessandra Ambrosio

Acum este model internaţional şi viitorul şi-l pregătea de mică, îmbrăcând diverse rochii de prinţesă şi de mireasă.

Coco Rocha

De mică i-a plăcut să apară pe sticlă. Nu doar acum ne surprinde cu talentul ei actoricesc şi muzical, ci şi pe când era copil şi făcea feţe-feţe la cameră.

Juliette Lewis

Înainte de-a apărea în comedii de Hollywood şi seriale de succes alături de Courteney Cox, blondina cu buze pline purta ochelari şi era doar o fetiţă normală din Illinois.

Busy Phillips

Înainte de-a avea o familie celebră şi o carieră în film, flăcăul nostru era un vesel prichindel din friguroasa Dakota.

Josh Duhamel

Acum este o cântăreaţă şi mamă de băiat, însă înainte de-a fi un copil celebru, era o sportivă înrăită a echipei de fotbal California de Sud.

Hilary Duff

Înainte de-a ne cuceri cu rolul din “A Walk to Remember”, actriţa era o fetiţă îndrăgostită de camera foto, din New Hampshire.

Mandy Moore

Cu mulţi ani înainte de-a fi un puşti controversat în industria hip hop, trecut prin porţile închisorii, era un bebe ca oricare altul, din Virginia.

Chris Brown

Cine-ar fi crezut că micuţa şcolăriţă cu ochelari ar fi ajuns acum model, actriţă şi cântăreaţă?

Amber Rose

FOTO Instagram