News

FOTO Cine e iubita lui Adrian Sârbu?

FOTO Cine e iubita lui Adrian Sârbu?

Mereu discret în ceea ce priveşte viaţa sa de familie, fostul mogul media n-a discutat niciodată în public despre relaţiile sale de suflet. În branşă, însă, se ştie cine i-a pus inima pe jar: o femeie tânără, frumoasă şi foarte talentată.

De trei ani încoace, în viaţa lui Adrian Sâtbu a apărut o tânără regizoare, fostă şefă de promoţie la UNATC, care a lucrat, o vreme, şi în televiziune. E vorba despre Cristina Iacob (26), din Galaţi, care şi-a început cariera la 16 ani şi jumătate ca reporter Prima TV şi care e cunoscută acum pentru peliculele „Selfie“ şi „Selfie 2“.

Regizorul Ioan Cărmăzan, fost profesor al Cristinei Iacob şi bun prieten cu Adrian Sârbu, a dezvăluit, pentru ziarul „Ring“, câteva detalii din culisele acestei relaţii discrete.

„Femeia care a apărut lângă Adrian Sârbu e Cristina Iacob, fosta mea studentă, şefă de promoţie şi regizoarea peliculei «Selfie». E prietena lui de vreo trei ani. E membră la UARFR (Uniunea Autorilor şi Realizatorilor de Film din România) şi o fată serioasă şi talentată... Că arată şi bine, e problema ei. Am fost ultimul care am aflat că sunt împreună, ea fiind pe atunci studenta mea. După un revelion al artiştilor, în noaptea de 1 spre 2 ianuarie, ne-am întâlnit şi Adrian era cu Cristina. Mi-a spus că au vrut să-mi facă o surpriză. N-am fost surprins, ştiam de două luni că Adrian a fost la un concert unde s-a ţinut de mână cu Cristina“, a povestit regizorul pentru ziarul „Ring“.

La rândul său, tânăra regizoare spune că preferă să rămână undeva, în umbră.

„Sunt regizor de film, viaţa mea personală e una de om normal şi nu interesantă. De asta sunt regizor, pentru că îmi place să stau în spate, nu în faţă“, a marturisit aceasta pentru ziarulring.ro.

„Nu e nimic de povestit, e ceva foarte simplu şi normal. Suntem doi oameni normali. Dacă şi când va fi nunta, doar Dumnezeu poate să ştie. Am un prieten cu foarte mult umor care spune că nu înţelege de ce se urează «Casă de piatră!» pentru că, la fel ca în cântecul din grădiniţă, «Podul de piatră s-a dărâmat/A venit apa şi l-a luat»... Şi el urează «Casă de rahat!», tocmai ca să nu-şi bage nimeni nasul în ea. Mă bucur că v-am făcut să râdeţi... De asta fac filme de comedie. Nu mi-a reproşat nimeni că sunt blondă. Dar autoironia funcţionează bine la un om care face comedie. Ştiu multe bancuri cu blonde... «Ce vezi când te uiţi în ochii unei blonde? Ceafa“.

Cât priveşte cariera sa, Cristina Iacob spune că: „Am regizat trei filme de lungmetraj până în acest moment... «Selfie», care a fost dat la TV, lider de audienţă şi numărul unu anul trecut în box-office, şi anul acesta voi lansa filmul «Poveste de dragoste» împreună cu Dragoş Bucur şi Raluca Aprodu. Şi de-abia am terminat filmările la «Selfie 2», care va fi lansat în aprilie anul viitor. Lucrez deocamdată la montajul filmului «Selfie 2» şi la încă două scenarii de lungmetraj“.

Foto: pagina personală, WowBiz

Modifică Setările