News

FOTO Cine e noul iubit al Rihannei?

de admin

FOTO Cine e noul iubit al Rihannei?

Dacă lucrurile n-au mers pentru ea şi Leonardo DiCaprio (care deja şi-a găsit un alt model blondin tânăr de sedus), nu-i nimic: Riri merge mai departe. Nu singură, ci cu un nou bărbat cu care a fost fotografiată de multe ori luând masa. Pozele o dovedesc, cântăreaţa de 27 de ani şi-a găsit alinarea post-Leo în braţele puternice ale lui Karim Benzema (27), fotbalist în echipa Real Madrid. Pentru c-o ştim pe Riri fană înfocată a sportului...

Iniţial, Rihanna şi Karim au fost surprinşi de paparazzi luând micul dejun foarte devreme, pe 2 iunie, la restaurantul Coppelia. După întâlnirea matinală, cei doi au fost iarăşi fotografiaţi pe 9 iunie, în clubul Hooray Henry, în Los Angeles, după care Karim Benzema i-a cumpărat trandafiri.

Flori, după dans? E o tehnică de cucerire cu care nu prea e obişnuită mulatra şi care nici n-o impresionează. “Cu siguranţă ies împreună, dar nu e ceva oficial”, spune o sursă, insistând că nu e ceva serios între ei. Dar suntem obişnuiţi. După relaţia bolnăvicioasă cu Chris Brown, nu am mai ştiut-o pe Rihanna cuplată cu cineva oficial. Printre relaţiile ei neoficiale se numără cu Drake, cu Leo DiCaprio cel mai recent şi acum cu fotbalistul.

Modifică Setările