News

FOTO Copiii lui Steve Irwin: vezi cât de mult îi seamănă regretatului “Crocodile Hunter”!

de admin

La 8 ani de la moartea tragică a faimosului expert în viaţa australiană, ale cărui documentare din sălbăticie au fost savurate şi apreciate de oamenii din întreaga lume, cei doi copii ai lui dovedesc că moştenirea lui Steve Irwin rezistă cum nu se poate mai bine. This boy is my world ❤️

A photo posted by Bindi Irwin (@bindisueirwin) on

Bindi Irwin, în vârstă de 16 ani acum, a postat recent o fotografie de familie alături de fratele ei mai mic, Bob, de 11 ani, pe care îl numeşte “lumea ei”.Mai ales că acesta – un blonduţ simpatic tuns bob seamănă izbitor cu tatăl său, poreclit “Crocodile Hunter”, amintindu-i poate prea bine de acesta. Bindi avea doar 8 ani când Steve a murit chiar în timp ce filma un documentar sub apă, înţepat de o pisică de mare. Din fericire, iubirea şi pasiunea puternică pentru conservarea naturii şi viaţa sălbatică a acestuia au rămas bine înrădăcinate în copiii lui Steve Irwin, care calcă pe urmele marelui documentarist. Chiar şi adolescenta a recunoscut că fratele ei seamănă leit cu regretatul lor tată:

“La mulţi ani minunatului meu frăţior. A împlinit oficial 11 ani astăzi. E unul din cei mai buni prieteni ai mei şi cel care a reuşit mereu să mă facă să zâmbesc. Şi e din ce în ce mai mult ca tata, pe zi ce trece. Îl iubesc mai mult decât pot spune în cuvinte şi sunt atât de mândră de omul care devine”, a fost mesajul înduioşător scris de Bindi, pe 30 noiembrie 2014.

Modifică Setările