News

FOTO Elena Băsescu şi-a botezat băieţelul

FOTO Elena Băsescu şi-a botezat băieţelul

Mezina lui Traian Băsescu şi-a botezat ieri, în mare secret, flul în vârstă de trei luni. Micuţul a purtat un costumaş de marinar, iar mama şi sora sa au avut ţinute mini-me înflorate. Iată şi restul detaliilor evenimentului.

Ieri a fost o zi mare în familia Băsescu. Elena Băsescu şi-a creştinat cel de-al doilea copil, pe Traian, botezat astfel după bunicul său. La sosirea la biserică, cel mic a purtat un costum de marinar.

Mândru nevoie mare, fostul preşedinte l-a ţinut mai tot timpul în braţe şi a fost fericit că nepotul său a fost cuminte în timpul slujbei. „Nu a plâns când a fost creltinat! Este un Traian Bpsescu adevărat“, a declarat fostul sef de stat, pentru wowbiz.ro.

Pentru acest eveniment, fiica cea mică a fostului preşedinte a purtat o ţinută de primăvară: o rochie cu imprimeu floral, marca Dolce & Gabbana, asortată cu pantofi în acelaşi model. Interesant este că Sofia Anais, fetiţa cea mare a cuplului Elena Băsescu-Bogdan Ionescu, a avut o ţinută identică! „Am vrut să se asorteze cu mine“, a declarat fericită mămica pentru Kanal D.

Şi chiar şi tatăl micuţului, Bogdan Ionescu, a avut o cravată mov, în ton cu florile de pe cele două rochii.

Evenimentul a fost organizat în secret şi au participat doar rudele apropiate şi naşii. E vorba despre o petrecere restrânsp, cu doar 30 de invitaşi, printre care s-a aflat şi Adriean Videanu.

Foto: Wowbiz.ro

Modifică Setările