News

FOTO Familia Iohannis, invitată de onoare la aniversarea regală la Peleş

FOTO Familia Iohannis, invitată de onoare la aniversarea regală la Peleş

Alteţa Sa Regală Principesa Moştenitoare Margareta şi-a sărbătorit ziua de naştere în castelul din Sinaia, alături de familie, apropiaţi şi oaspeţi de seamă, inclusiv familia prezidenţială, care au luat parte la un dineu regal.

Principesa Margareta şi-a început ziua de ieri cu vizita la primăria Sinaia, unde a plantat un brad.

Apoi, Alteţa Sa Regală a înmânat mai multe distincţii unor personalităţi, academicieni şi artişti, printre care s-a aflat şi talentata şi multipremiata pianistă Alexandra Dariescu, dar şi guvernatorul BNR Mugur Isărescu şi jurnalistul Mircea Carp.

Pe seară, în cadrul dineului regal oferit la Palatul Peleş, 29 de invitaţi de seamă i-au urat „La mulţi ani!“ fiicei celei mari a Regelui Mihai I, care aniversat 66 de ani de viaţă. Printre ei şi cuplul prezidenţial Carmen şi Klaus Iohannis, care au purtat ţinute elegante, pe măsura evenimentului.

La ora 19.00 fix, oaspeţii au fost aşteptaţi cu o masă sărbătorească în sufrageria regală, pe care au fost aşezate farfuriile jubiliare ale principelui Radu, suflate cu aur, şi tacâmurile de argint.

Principesa a comandat, pentru această ocazie, un meniu simplu, dar extrem de elegant: mousse de somon cu avocado, friptură de vită cu sos de vin şi muştar, iar la desert o prăjitură aniversară.

vezi aici galeria foto completă

Dineul s-a încheiat la ora 21, cu discursul Alteţei Sale.