News

FOTO Gabi Cristea şi Tavi Clonda s-au logodit

FOTO Gabi Cristea şi Tavi Clonda s-au logodit

Timp de 10 zile, au păstrat pentru ei bucuria de a-şi fi promis iubire eternă unul celuilalt. Dar Gabi n-a putut ascunde prea mult inelul de logodnă preţios apărut pe inelarul ei.

Am bănuit noi că plecarea lor la Veneţia pregătea un moment special, la aniversarea unui an de relaţie. Iar acum ni s-au confirmat aşteptările: Gabi Cristea şi Tavi Clonda s-au logodit în oraşul plutitor.

„Am reuşit 10 zile să păstrăm doar pentru noi această veste. Dar până la urmă ne-aţi descoperit. Am fost cu o prietena a Gabrielei să cumpăr inelul, dar doar pentru mărime, modelul eu l-am ales. Am reuşit să ţin surpriză, chiar nu s-a prins. Am plănuit totul cu o zi înainte, vineri am hotărât şi sâmbătă am plecat la Veneţia. Eram pe o gondolă cu o şampanie. Plecarea a fost cadoul de ziua ei. N-am facut nicio poză pentru că era întuneric, noaptea, romantic. În gondolă nu poţi să te pui în genunchi, am profitat de asta“, a mărturisit râzând Tavi la „WowBiz“.

Cât despre inel, Gabi a spus că: „Îmi place foarte mult, e un model deosebit, dacă nu îmi plăcea, nu îl purtam. M-a întrebat direct: «Prinţesă, vrei să ne căsătorim?». Şi eu am răspuns: «Nuuu creeeed!»“.

Foto: pagina personală

Modifică Setările