News

FOTO Înainte un "grăsuţ simpatic", acum un sex simbol al Hollywood-ului!

de admin

FOTO Înainte un "grăsuţ simpatic", acum un sex simbol al Hollywood-ului!

A devenit unul dintre cei mai ceruţi actori de la Hollywood, după ce a dat lovitura în pelicule precum „Guardians of the Galaxy” sau „Delivery man”. Însă, situaţia nu a stat întotdeauna aşa.

Chris Pratt, căci despre el este vorba, a realizat recent un pictorial incendiar pentru Men`s Health, ocazie cu care a dat şi un interviu în care a vorbit despre cum s-a schimbat viaţa lui în ultimii doi ani.

Actorul, care este aşteptat pe micile ecrane cu pelicula „Jurassic World”, recunoaşte că a fost nevoie de o transformare radicală pentru a ajunge bărbatul adorat de milioane de fani, de astăzi.

În vârstă de 35 de ani, Chris povesteşte că-n urmă cu doi ani, pe când cântărea 136 de kg, era convins că îi este destinat să joace tot timpul rolul unui grăsuţ simpatic, şi nu a unui bărbat fatal, aşa cum este văzut în prezent.

Tocmai acel gând, de a primi mereu roluri secundare, l-a făcut pe actor să se ambiţioneze şi să-şi schimbe total viaţa, luptându-se cu kilogramele. Iar rezultatele nu au ezitat să apară, a slăbit sănătos şi a ajuns la o formă fizică de invidiat. Iar asta putem vedea şi noi în cel mai recent shooting al său.

Sursa foto: Men`s Health / Hepta