News

FOTO Jared Leto, şoc vizual în rolul lui Joker

de admin

FOTO Jared Leto, şoc vizual în rolul lui Joker

Jared, aşa cum nu l-aţi mai văzut! Eh, nu chiar, suntem destul de obişnuiţi cu schimbările lui dramatice de look, pentru filmele în care joacă. Interpretări mai mult decât reuşite, n-avem ce comenta... iar cu noul său rol, cel al vicleanului Joker, în noua peliculă Suicide Squad, trece într-o nouă extremă.

După ce şi-a tuns pletele faimoase, s-a vopsit verde neon şi şi-a ras sprâncenele şi poartă machiaj mov pentru dramatism, afişând un look cel puţin dubios pe străzile din Toronto, Canada, unde a ieşit recent cu prietenii săi la un prânz. De parcă lookul nu îi camufla bine identitatea, plus hainele aruncate pe el de-a valma – deşi n-avea cum să nu sară în ochi trecătorilor, artistul de 43 de ani a ales şi-o pălărie cu model de camuflaj pentru pauza dintre filmări.

Aspectul său este unul destul de neconvenţional pentru noul său rol negativ, The Joker, care trebuie să impresioneze cu orice preţ. Să nu uităm că înainte sa, personajul a fost jucat de regretatul star Heath Ledger, dar şi de marele actor Jack Nicholson. “E şansa de a juca un personaj shakespearian – asta devin în ziua de azi romanele grafice şi benzile desenate, nu? Joker e acest dezastru superb al unui caracter – ce provocare!”, a mărturisit Jared Leto despre rol, pentru Screenrant.com.


Modifică Setările