Fashion

FOTO Lady in red: Cel mai frumoase apariţii în rochii roşii

Heidi Klum

Zac Posen

Chiar dacă, uneori, vedeta nu a făcut cele mai inspirate alegeri vestimentare pentru apariţiile pe covorul roşu, de data aceasta se pare că i-a reuşit. Rochia este trendy şi îi dă un aer senzual, chiar dacă nu lasă să se vadă prea multă piele. Cerceii supradimensionaţi sunt ideali pentru croiala tip sirenă a rochiei.

Click pe urmatoarea!

January Jones

Prabal Gurung

Vedeta serialului „Mad Men“ a dat o turnură modernă stilului „old Hollywood“ în această rochie de bal. Tivul mai scurt în faţă, care lasă să se vadă pantofii cu barete de inspiraţie punk, este foarte cool. Lipsa accesoriilor face ca rochia să iasă în evidenţă.

Claire Danes

Givenchy

Continuând trendul „lady in red”, vedeta serialului „Homeland” a optat pentru o uimitoare rochie din dantelă. Aplicaţiile de la baza gâtului, cureaua din piele şi porţiunea de material transparent din talie, care se continuă şi pe spate, fac din aceasta o piesă extrem de elegantă.

Giuliana Rancic

Gustavo Cadile

Chiar dacă nuanţa de blond nu o prinde aşa de bine pe vedeta postului E!, rochia îi vine impecabil. Trena dramatică şi mai ales nuanţa intensă de roşu sunt elementele care atrag atenţia. Clutchul în cele două nuanţe a fost o alegere inspirată.

Lisa Rinna

Christian Siriano

De la o anumită vârstă nu mai poţi purta chiar orice model de rochie, iar vedeta a ţinut cont de acest lucru, optând pentru o ţinută cu un design minimalist. Tunsoarea modernă îi pune foarte bine în evidenţă corsetul atipic.

foto: guliver/getty images

Modifică Setările