News

FOTO Mădălina Ghenea, din nou în România

FOTO Mădălina Ghenea, din nou în România

În cadrul a două interviuri pentru Antena 1 şi Antena 3, tânăra actriţa şi-a promovat filmul, „Dom Hemingway“, care va avea avanpremiera azi în România, şi a făcut faţă cu brio întrebărilor despre viaţa personală.

Românca joacă alături de Jude Law, în filmul Dom Hemingway, Demian Bichir, Richard E. Grant şi Emilia Clark în producţia „Dom Hemingway“, care va avea astăzi avanpremiera şi, pe 29 noiembrie, premiera pentru public.

Vorbind despre Paulina, eroina pe care o interpretează, Mădălina a descris-o drept „o persoană care nu are absolut niciun fel de limită. Este un rol de femeie fatală şi este un rol puţin dificil, e greu să fii o femeie fatală“, într-un interviu acordat Ancăi Lungu.

Referitor la colaborarea cu Jude Law, tânăra actriţă a mărturisit că „eu am văzut un altfel de Jude Law. Am văzut un Jude Law mai gras cu 10 kilograme, cu un început de chelie, cu cicatrice pe faţă, cu nas deformat şi cu un aparat dentar care îi schimba total zâmbetul lui fermecător. Şi, cu toate astea, este foarte atrăgător, pentru că este o persoană extraordinară“.

Comparată de presa internaţională cu Sophia Loren, Mădălina Ghenea se află cu acest rol la primul ei film la Hollywood, după ce în ultimii ani a jucat în câteva filme italiene.

„Nu pot să spun nici în acest moment că am experienţă“, a spus ea în emisiunea „Sinteza zilei“. „După doi ani, mi-este greu să mă numesc actriţă. De cele mai multe ori, îmi doream să se facă o groapă în pământ şi, cumva, să mă înghită şi să dispar, pentru că au fost momente foarte dificile pe platouri. Mai ales când a trebuit să cânt în faţa celor trei actori.“

Şi cum nu putea scăpa nici de întrebările incomode, Mihai Gâdea i-a cerut să spumă cum s-a simţit în România atunci când a venit însoţită de actorul Gerard Butler şi când a fost urmărită permanent de paparazzi.

„Cred că problemele în viaţă sunt altele şi poate că în acel moment te pot deranja, pentru că dacă ai doar 48 de ore la dispoziţie să te bucuri de cei dragi poate că vrei să te bucuri de acele momente doar cu ei. Nu s-a întâmplat asta, dar nu e nicio tragedie“,a răspuns Mădălina.

Foto: capturi, pagina oficială

Modifică Setările