News

FOTO Melania Medeleanu, o vacanţă în plin soare

FOTO Melania Medeleanu, o vacanţă în plin soare

Ca şi alte vedete care au fugit de frigul din ţară, prezentatoarea de televiziune a plecat în căutarea mării şi-a soarelui, având parte de-un concediu memorabil, în plină iarnă.

Melania Medeleanu este o prezenţă discretă în showbizul autohton, dar când şi când ne e dat să mai aflăm ce se petrece şi dincolo de ecranul televizorului.

Recent, ea a postat câteva fotografii din vacanţa sa exotică, nu fără a se simţi uşor “vinovată” de faptul că se distrează şi că e la atât de mulţi kilometri de zăpada şi de problemele din ţară:

„Uneori ţi se pare că nu meriţi. Că ai făcut atâtea tâmpenii în ultima vreme că nu te mai spală 10 ape şi că ar trebui să rămâi pe baricade şi să lupţi. Să dai la lopată, să rămâi fără curent în casă şi fără mâncare în frigider. După care îţi spui, vorba doamnei Irina Margarina - "La naiba cu toate astea!" Şi aterizezi aici. Că poate apa asta te spală :) Cod portocaliu!!! (ba chiar bate în roşu-turcoaz)“, a notat ea, făcând referire la perechea de şlapi pe care nu i-a mai scos din dulap din vară.

Foto: pagina personală