News

FOTO Michelle şi Barack Obama, momente de tandreţe în ultima zi la Casa Albă

FOTO Michelle şi Barack Obama, momente de tandreţe în ultima zi la Casa Albă camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Ultima zi la Casa Albă a fost emoţionantă pentru soţii Obama. Pentru ultima dată în calitate de Primă Doamnă şi de Preşedinte, Michelle şi Barack au completat albumul celor mai frumoase amintiri din ultimii lor 8 ani cu o serie de momente tandre care au făcut deliciul publicului. 

GettyImages-632185196

În aşteptarea soţilor Donald şi Melania Trump la Casa Albă, Barack a sărutat-o pe obraz pe Michelle, iar ea, atentă, i-a aranjat sacoul şi a zâmbit.

Inauguration ceremony in Washington, D. C.

După depunerea jurământului de către Donald Trump, Barack şi Michelle Obama au părăsit oficial Casa Albă. Ei au stat în picioare pe treptele plouate ale Capitoliului, Barack într-un costum clasic, palton negru şi cravată albastru, iar Michelle într-o rochie simplă, curea la mijloc şi  haină asortată pe deasupra, asteptând să plece către Palm Springs, California. Acolo vor sta timp de câteva zile în vacanţă, după care se vor întoarce în Washington D.C, unde au închiria o casă.

În aşteptarea elicopterului, Obama a făcut un gest simplu, dar care a emoţionat pe toată lumea - a sărutat mâna soţiei sale. Momentul a servit ca un mulţumesc pentru că Michelle i-a stat alături şi împreună au reuşit să facă atât de multe lucruri timp de 8 ani la Casa Albă.

FOTO: Getty Images

Modifică Setările