News

FOTO Moartea lui Kurt Cobain, investigată din nou?

de admin

FOTO Moartea lui Kurt Cobain, investigată din nou?

Au trecut 20 ani de când marele star rock al trupei Nirvana a murit, însă circumstanţele în care s-a sinucis încă ridică semne de întrebare printre fanii lui înfocaţi, care cred într-o teorie a conspiraţiei. Astfel că poliţia din Seattle a examinat o serie de fotografii nedevelopate, păstrată în evidenţă în toţi aceşti ani, suscitând iarăşi interesul celor care nu s-au împăcat cu ideea morţii idolului lor.

Rockerul s-a sinucis, trupul său a fost descoperit pe 8 aprilie 1994, după trei zile de la moartea sa. Poze unice cu scena în care a fost găsit Kurt au apărut pe postul KIRO TV, în care se văd diferite obiecte precum o tabacheră plină de heroină şi accesorii pentru uzul drogului. Poliţia din Seattle le-a developat recent, din cele 4 role de film care s-au păstrat de acum 20 de ani, când solistul trupei Nirvana a fost găsit cu o rană la cap, împuşcat. Totuşi, nu se ştie de ce abia acum au fost scoase la lumină: cert este că rămâne aceeaşi cauză a morţii: sinuciderea, iar cazul nu va fi redeschis după vizionarea acestor fotografii. “Nicio schimbare, nicio investigaţie nouă, nicio pistă nouă”, a spus purtătorul de cuvânt al poliţiei.

Idolul rockerilor grunge vor comemora, pe 5 aprilie, cei 20 de ani trecuţi de la moartea tânărului solist de 27 de ani, Kurt Cobain, care a fost găsit fără suflare în casa sa, de un electrician, Gary Smith. “Am observat ceva pe podea, credeam că e un manechin”, a spus acesta. “M-am uitat mai de aproape şi Doamne, era un om. M-am uitat şi mai de aproape şi am văzut sânge, o ureche şi o armă pe pieptul lui”, îşi aduce aminte Gary.

Alături de trupul neînsufleţit s-a găsit şi o scrisoare de adio, care a fost citită public de văduva acestuia, Courtney Love. “Te rog, mergi mai departe, Courtney. De dragul lui Francis, pentru viaţa ei care va fi mult mai fericită fără mine. Vă iubesc, vă iubesc”, a scris Kurt în scrisoare.

În ciuda faptului că medicul legist a stabilit cauza morţii ca fiind sinuciderea şi istoriei depresiilor vedetei, adepţii teoriei conspiraţiei cred în continuare că marele solist Nirvana a fost ucis.

FOTO SEATTLE POLICE DEPARTMENT, WENN

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările