Fashion

FOTO Naomi Campbell la 45 de ani, într-o rochie Versace purtată în 1998! 

de admin

FOTO Naomi Campbell la 45 de ani, într-o rochie Versace purtată în 1998! 

Fiind unul dintre supermodelele iconice ale anilor ’90, ne aşteptam ca frumuseţea ei şi trupul înalt ş subţire să se menţină foarte bine. Iată că, la 45 de ani, bruneta cu piele de abanos a apărut la un eveniment fashion Fragrance Foundation Awards, în New York, strălucind într-o rochie Versace pe care a purtat-o prima oară pe când avea 27 de ani.

Creaţia houte couture argintie, cu paiete discrete, a fost croită pe comandă pentru ea acum 18 ani de Gianni Versace, după cum a menţionat şi Naomi într-o postare pe Instagram. Accesorizată cu brăţări argintii şi sandale în aceeaşi nuanţă, supermodelul a arătat cât de neschimbată e fizic, păstrându-şi silueta de vis.

Prima oară, supermodelul a purtat rochia în timpul unui show de modă a casei Versace, în Paris, în 1998 şi de atunci până acum, diferenţele sunt doar de machiaj şi styling, deşi imaginea Naomi Campbell este neschimbată din vremurile pe când defila non-stop alături de buna ei prietenă, Kate Moss, Christy Turlington şi Linda Evangelista – cu cele două formând “Trinity”, trio-ul cel mai cerut şi mai recunoscut al generaţiei lor, la nivel internaţional.

Modifică Setările