News

FOTO Noua tunsoare a Rihannei, un look bizar sau cool?

de admin

FOTO Noua tunsoare a Rihannei, un look bizar sau cool?

Cântăreaţa din Barbados scoate ea hit după hit, dar şi tunsori noi una după alta, în funcţie de cum se trezeşte dimineaţa. Să zicem că, acum, a avut o scuză: promovarea printr-un filmuleţ al viitorului album, „R8” merită o nouă imagine, nu? Dar nu e noua tunsoare a Rihannei una prea dubioasă? RiRi a apărut cu noua sa imagine ce aminteşte de perioada rave

Păr brunet, cu breton tuns scurt, şuviţe drepte în zona feţei şi creţe în rest, adică extensii, evident – în grădinile Trocadero din Paris. La tunsoarea sa bizară din Paris, însă, a ales şi un machiaj îndrăzneţ şi provocator, dar destul de elegant, deloc exagerat.

Iar de costumul ei de fâş, accesorizat cu mănuşile bleu ciel, deja ne întrebăm ce se întâmplă. Ei bine, excentrica artistă de 26 de ani a decis să plece în mijlocul filmărilor pentru promovarea viitorului album, fugind spre fanii extaziaţi, strânşi la câteva sute de metri mai încolo. RiRi a fost instant asaltată de aceştia şi ridicată pe umerii lor, spre deliciul vedetei.

Noua tunsoare a Rihannei pare să fi extrapolat frenezia, însă unele voci din online spun că şi întâlnirea a fost premeditată pentru a fi inclusă în filmări. Cert e că toată lumea s-a distrat: şi vedeta, şi fanii ei, şi şuviţele ei venite din spaţiu! O schimbare la 180 de grade faţă de cum arăta la început de săptămână, pe când se afla în Germania la o lansare (foto jos), când avea părul prins feminin, demn de imagiena de “femeie fatală”.

the face you make when you the Creative Director of a sportswear company #PUMA

badgalriri (@badgalriri) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()