News

FOTO Sandra Bullock, într-o ţinută ”jucăuşă”, inspirată din tematica peliculei ”Minions”

de admin

FOTO Sandra Bullock, într-o ţinută ”jucăuşă”, inspirată din tematica peliculei ”Minions”

Arată minunat la 50 de ani şi nu se fereşte să poarte ţinute dintre cele mai ”trăsnite”. După o lungă aşteptare, Sandra Bullock îţi face din nou apariţia pe covorul roşu la un eveniment ce avut loc în Los Angeles, în weekend.

Joviala actriţă a putut fi admirată pe ”covorul galben” la premiera animaţiei ”Minions”, dumnică. Sandra a purtat pentru această ocazie o rochie neagră, baby doll, care avea în zona pieptului o pată de culoare, în ton cu tematica peliculei ”Minions”.

Şi asta nu e tot. Atracţia ţinutei a fost perechea de pantofi purtată de actriţă, care reprezenta o reproducţie a simpaticelor personaje din respectiva animaţie. După cum era de aşteptat, opţiunea vestimentară a Sandrei a fost îndelung discutată de toţi cei prezenţi la respectivul eveniment.

Lucru care se pare că nu a deranjat-o deloc pe celebra actriţă, ba dimpotrivă. Sandra a pozat pentru toţi fotografii veniţi la eveniment şi a glumit pe seama pantofilor săi.

Sandra Bullock a sosit la eveniment însoţită de fiul său Louis, în vârstă de cinci ani, care a fost de-a dreptul încântat de tot ce era în jurul său.

Sursă foto: Hepta

Modifică Setările