News

FOTO Shia LaBeouf cu o tunsoare extremă! Glumă sau un look pentru un rol bizar?

de admin

Actorul de 28 de ani ne-a obişnuit cu schimbările lui dubioase de look şi de atitudini, cu problemele sale de comportament datorate fie alcoolului, fie pur şi simplu caracterului său… efervescent, să spunem. Nimeni nu-I neagă talentul actoricesc, ba din contră!

Dar cu noua schimbare de look, pe care a afişat-o în martie, am intrat iar la bănuieli: e o glumă de prost gust sau o pregătire pentru un nou rol? Cu tunsoarea de mohawk, ras pe lateral - doar pe stânga! – şi cu o codiţă împletită, Shia ne intrigă iar, o fi nevoia de nou, frica de normalitate sau nevoia de atenţie? Ori, poate, intră în pielea unui personaj interesant, dar nu ştim noi.

Şi-a făcut-o singur, din ce trend necunoscut nouă s-a inspirat şi cât de hip se vrea a fi? Că nonconformist este cu siguranţă! Odată cu tunsoarea de mohican inspirată din anii ‘85, a renunţat şi la barba lui stufoasă, de soldat spartan, care creştea văzând cu ochii în fotografiile paparazzilor. Să nu ne mai mire, până la urmă, e stilul lui, stilul LaBeouf. Să ne delectăm...

Modifică Setările