Fashion

FOTO Ţinute de star! Ce-au purtat vedetele “Mad Men” la balul Black & Red?

de admin

FOTO Ţinute de star! Ce-au purtat vedetele “Mad Men” la balul Black & Red?

Actorii faimosului serial ce ilustrează anii ’60 au participat la Balul Black & Red pentru a celebra finala “Mad Men”, ajuns la al şaptelea şi ultimul sezon. Deşi îmbrăcaţi la patru ace, vedetele nu au respectat întru totul codul vestimentar de roşu şi negru, unele fiind foarte inspirate, în timp ce altele au ales ţinute plictisitoare.

Starul serii a fost, bineînţeles, chipeşul actor Jon Hamm (44 de ani), care tocmai şi-a încheiat şi şederea la un centru de dezintoxicare , unde a stat 30 de zile pentru abuzul de alcool. Smochingul său a mizat pe clasica combinaţie ivory şi negru, una foarte reuşită pentru Jon.

Vezi şi celelalte vedete!

O altă prezenţă dramatică a fost cea a voluptuoasei roşcate Christina Hendricks (39 de ani), care a optat pentru o rochie verde smarald din satin, tipică celor de bal, cu o fustă voluminoasă şi detaşabilă.

Frumoasa blondină January Jones a respectat dresscode-ul şi a ales o rochie foarte interesantă. Actriţa de 37 de ani a arătat extraordinar în ţinuta neagră cu top roşu, afişând şi o atitudine relaxată.

John Slattery (52 de ani), unul din boşii Mad Men, în rolul lui Roger Sterling, a ales clasicul smoching negru, cu papion.

Bruneta Jess Weixler a mizat pe roşul aprins, cu o rochie elegantă şi simplă, de efect.

Tânăra Kiernan Shipka (15 ani), care o joacă pe fiica lui Don Draper (Jon Hamm), a arătat şic şi feminină într-o rochie strălucitoare, neagră, ce-aminteşte de stilul retro.

Tot din seria ţinutelor negre şi strălucitoare face parte şi rochia Laurei Harring (51 de ani), însă nu a fost o prezenţă foarte elegantă.

Vincent Kartheiser, a preferat şi el smochingul negru clasic şi, ca şi Jon Hamm, barba stufoasă!

Beth Behrs a ales roşul aprins pentru rochia sa de la bal, cu dantelă în zona bustului.

Rich Sommer a sosit cu soţia lui la eveniment şi s-au asortat în outfituri monocrome, foarte drăguţe!

Alyssa Sutherland a fost prezenţa mai incendiară a serii, într-o rochie neagră, cu spatele transparent şi o tăietură pe picior foarte lungă.

FOTO GETTY

Modifică Setările