News

FOTO Trupa Spice Girls s-a reunit pentru a-l sărbători pe David Beckham!

de admin

FOTO Trupa Spice Girls s-a reunit pentru a-l sărbători pe David Beckham!

În timp ce în Londra toţi erau cu sufletul la gura pentru ca noua prinţesă de Cambridge să vină pe lume, în Maroc avea loc o altă sărbătoare: David Beckham sărbătorea împlinirea celor 40 de ani, alături de familie şi de prietenii cei mai apropiaţi.

Sâmbătă a fost o zi mare pentru britanici. Pe de o parte, fiica Ducesei de Cambridge şi a Prinţului William s-a născut, iar pe de alta, starul britanic David Beckham şi-a sărbătorit ziua de naştere. O spune chiar sărbătoritul, David Beckham, care le-a urat proaspeţilor părinţi multă fericire şi micuţei un sincer “Bine ai venit pe lume!” prin intermediul reţelelor de socializare.

Şi dacă în toiul distracţiei s-a oprit pentru a face o urare, David a avut timp să-şi anunţe fanii de pe Twitter că acum are şi cont de Instagram, unde va posta constant fotografii drăguţe de la petrecerea aniversară, organizată de soţia sa, Victoria Beckham.

O petrecere specială, am spune noi, având în vedere că pentru această ocazie şi-au făcut apariţia şi fostele componente ale trupei Spice Girls, trupă din care a făcut parte soţia sa, dar şi celebra actriţă, Eva Longoria, care este totodată şi naşa de botez a micuţei Harper.

Din păcate, din acest grup elitist lipseşte Mel B, care nu a putut ajunge în vacanţa organizată de Victoria pentru a-l sărbători pe David. Însă, fetele nu i-au simţit prea mult lipsa, căci Eva a fost acolo pentru a o înlocui.

Vedetele prezente la această aniversare au umplut reţelele de socializare cu fotografii superbe surprinse chiar în toiul distracţie. O astfel de imagine îi aparţine Evei Longoria care s-a pozat cu fiul cel mai mare al lui David, Brooklyn Beckham, cu care s-a “contrat” pe numărul de urmăritori de pe reţelele de socializare. Amuzată, Victoria le-a mărturisit că Brooklyn se bucură de o popularitate mai mare decât ea pe reţelele de socializare. “Când s-a întâmplat asta? Brooklyn nu numai că a bătut recordul meu de 1 milion de urmăritori, dar acum are 2 milioane??”, a fost descrierea simpatică pe care Eva a adaugat-o la adăugarea acestei fotografii.

O altă fotografie frumoasă pe care fanii au putut-o vedea este acest selfie cu soţii Beckham, pe care au surprins-o la lăsarea serii. David a profitat de ocazie pentru a-I mulţumi soţiei sale pentru petrecerea şi vacanţa organizată cu ocazia zilei sale de naştere.

Sursă: Instagram

Modifică Setările