News

FOTO Vedete la Garden Party-ul de la Palatul Elisabeta

FOTO Vedete la Garden Party-ul de la Palatul Elisabeta

Unul dintre cele mai aşteptate evenimente din luna mai a fost, din nou, prilej pentru ca personalităţile politice şi cele din showbiz să-şi reconfirme relaţia cu Familia Regală şi să-şi arate iscusinţa în alegerea vestimentaţiei de mare clasă.


10 mai, ziua care marchează trei momente istorice – începutul domniei lui Carol I, Independenţa de stat şi încoronarea primului rege al ţării – a fost sărbătorită, în mod tradiţional, prin organizarea unui garden party, găzduit de Palatul Elisabeta.

Evenimentul a încheiat seria evenimentelor dedicate Zilei Regalităţii, desfăşurate în absenţa Regelui Mihai I, fiind pentru al şaselea an consecutiv când este organizat cu ocazia zilei de 10 Mai.

Anul acesta, a fost o ediţie specială, deoarece, după 68 de ani, Ziua Regalităţii a fost sărbătorită ca zi naţională, graţie unui decret al Camerei Deputaţilor.

Petrecerea de 10 mai a început, ca în fiecare an, cu intonarea imnul regal şi cu apariţia Familiei Regale în balcon, respectiv Principesa Margareta, Principele Radu, Principesa Maria şi Principele Nicolae.

A urmat un spectacol susţinut de fanfara Besaglieri din Italia.

Membrii Familiei Regale au coborât apoi în grădină, unde au făcut poze şi au stat de vorbă cu invitaţii.

Spaţiul aerian de deasupra Palatului a fost survolat de trei aparare de zbor ale formaţiei Iacării Acrobaţi.

6.000 de simpatizanţi ai monarhiei au venit din toată ţara, dar şi din Republica Modova. Printre invitaţi, şi numeroase personalităţi din lumea sportului şi politicieni. Iar Jubile The Ballroom, furnizor oficial al Casei Regale, a pregatit tartine, canapé şi finger food pentru invitaţi.

Şi în acest an, petrecerea din curtea Palatului Elisabeta a avut un dress-code clar pentru doamne: rochie de zi şi pălărie.

Iată şi ce ţinute au adoptat celebrităţile.

Andreea Esca

Gheorghe Hagi

Maia Morgenstern

Eli Lăslean

Alina Sorescu

Mihai Gâdea

Oana Stancu (Antena 3)

Bianca Brad

Dana Săvuică

Florentina Opriş, Sorin Mărcuş şi Sorin Oprescu


Cristina Turnagiu-Dragna şi Agnes Toma

Adina Buzatu

Adina Halas

Marina Voica

Grigore Leşe

Vasile Muraru

Foto: Facebook, Silviu Covaci, Alberto Groşescu

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările