Fashion

FOTO Vedetele au defilat la Promenada Kids Fashion Show

de admin

Miercuri, 3 septembrie 2014, orele 19:00, la nivelul -1 din mall Promenada, a avut loc prima ediţie a "Promenada Kids Fashion Show".

Branduri de renume din România şi străinătate au pus stăpânire pe podium, în 13 defilări susţinute de vedete împreună cu micuţii lor, care au inspirat cu ţinute şi accesorii pentru toamna 2014, destinate începutului de an şcolar. În plus, au fost ajutaţi şi alţi copii să meargă la şcoală gata echipaţi, prin donaţiile direcţionate către Fundaţia Metropolis şi Fundatia World Vision.

Gazda evenimentului a fost Oana Cuzino. Atmosfera a fost susţinută pe parcurs şi de intervenţiile muzicale ale Deliei, ale lui Bogdan Vlădău şi ale lui Florin Chilian, când publicul mic a luat pur şi simplu cu asalt, în dans, podiumul.

Urmăriţi aici cum a fost la Promenada Summer Fashion Show:

Dincolo de farmecul unei seri pline de viaţă, zâmbete şi culoare, dincolo de persoanele publice pe care le-am revăzut fie pe podium, fie urmărind evenimentul alături de noi, evenimentul a purtat amprenta unui principiu pur, dreptul la educaţie al tuturor copiilor. Prin intermediul urnelor mobile, cei prezenţi au făcut donaţii pentru a susţine asociaţiile Word Vision şi Metropolis în eforturile lor de a ajuta copiii din întreaga ţară.

Vezi ce vedete române au sosit la eveniment!

Delia Matache

Oana Cuzino

Delia Săvuică

Ralu-k

Crina Abrudan

Diana Dumitrescu

Maria Marinescu

Alina Crişan

Maria Buză

Oana Ioniţă

Victor Slav