Lifestyle

FOTO&VIDEO Dana Nălbaru a împlinit 42 de ani. Uite cum a petrecut în Corfu

FOTO&VIDEO Dana Nălbaru a împlinit 42 de ani. Uite cum a petrecut în Corfu camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Fosta solista de la Hi-Q a ţinut să-şi sărbătorească ziua de naştere cu toată familia în acelaşi loc în care petrece de 9 ani încoace. Uite cum a fost.

Soţii Dana Nălbaru (42) şi Dragoş Bucur (41), împreună cu copiii lor, şi-au făcut bagajele şi au plecat în Corfu. Da, aţi citit bine! Chiar dacă nu mai e soare şi nicidecum vreme de plajă, cei doi adoră această frumoasă insulă grecească şi preferă s-o viziteze în extrasezon, când se pot bucura în voie de natură şi relaxare. Iar cei doi soţi fac asta de 9 ani încoace şi nu oricum şi oricând, ci în jurul datei de 23 octombrie, atunci când Dana îşi sărbătoreşte ziua de naştere.

Anul acesta au continuat această tradiţie de familie şi, cu mic, cu mare, au petrecut din nou în Corfu, în ciuda vremii prea puţin prietenoase.

"Am petrecut ziua în care am împlinit 42 de ani exact aşa cum mi-am dorit: cu familia mea şi în locul în care venim de 9 ani. Am mâncat mult dulce şi copiii au adormit liniştiţi. Am primit multe mesaje şi gânduri bune şi vreau să vă mulţumesc pentru ele. Pentru mine aceşti ani n-au trecut degeaba. Sunt fericită. Vă întorc tuturor celor care v-aţi gândit azi la mine toate urările de bine şi vă doresc să fiţi la fel de fericiţi", ne-a transmis Dana Nălbaru, via Facebook.

În fotografiile realizate în această vacanţă vedem şi că Sofia, fiica cea mare a celor doi artişti, a crescut mare şi frumoasă, dar îi vedem şi pe mezinul Kadri (3), la fel de blond ca mama lui, şi pe Roxana (6), fetiţa cu cârlionţi intrată anul trecut în familia lor pe cât de atipică, pe atât de interesantă şi valoroasă.