News

Fotografia cu care Kourtney Kardashian l-a înfuriat pe iubitul ei tinerel

Fotografia cu care Kourtney Kardashian l-a înfuriat pe iubitul ei tinerel

Dacă e ceva ce ştim despre surorile Kardashian-Jenner este că le place să pozeze şi că au grijă să fie în bikini ori ţinute sexy când fac asta. Ei bine, iubitul celei mai mari surori Kardashian pare să aibă ceva de spus în privinţa asta... Younes o însoţeşte peste tot pe Kourtney De când s-a despărţit de tatăl celor trei copii ai ei, Scott Disick, Kourtney s-a distrat cu Younes Bendjima, un model, mult mai tinerel decât ea. Până acum, acesta părea total ”inofesiv” şi ”destul de distractiv”, reuşind s-o facă pe Kourtney să-şi ia gândul de la fostul ei partener de viaţă.

Dar iată că problemele au început să apară în paradis. Mărul discordiei? Cadrele mult prea sexy pe care Kourtney le postează în mediul online. La cea mai recentă fotografie apărută pe contul de Instagram al vedetei de reality-show a apărut un comentariu straniu din partea iubitului ei mai tânăr. „Asta e ceea ce trebuie să arăţi pentru a primi nişte like-uri?”, este comentariul răutăcios, dar şi plin de gelozie, lăsat de Younes.

Fotografia care a stârnit controverse

Evident, Kourtney n-a lăsat public prea mult timp acel comentariu, ştergându-l pentru a nu stârni şi alte reacţii. Totuşi, n-am vrea să fim cu cei doi, în aceeaşi cameră, prea curând...

foto: Instagram