Kate & William

Fotografie nouă cu Prinţesa Charlotte, din timpul vacanţei ei de vară. Cine a făcut poza şi unde se afla familia de Cambridge?

Fotografie nouă cu Prinţesa Charlotte, din timpul vacanţei ei de vară. Cine a făcut poza şi unde se afla familia de Cambridge? camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Este clar că Ducesa de Cambridge se pricepe la fotografie.

Prinţul William şi Kate Middleton au postat pe contul lor de Instagram o nouă fotografie cu adorabila lor fetiţă, Prinţesa Charlotte, în vârstă de şase ani. Şi nu orice fotografie, ci una cât se poate de artistică: micuţa ţine în palme, cât se poate de delicat, un fluture Red Amiral.

Alte fotografii postate în acelaşi set cu cea a lui Charlotte arată aceeaşi specie de fluture surprinsă pe o floare de liliac. Este încercarea Ducilor de Cambridge de a promova o iniţiativă naţională, denumită Big Butterfly Count, prin care se încurajează numărarea fluturilor pe care îi văd britanicii, în scopul conservării acestor creaturi delicate.

Este posibil ca aceste imagini să fi fost capturate în timpul vacanţei recente a familiei Cambridge în insulele Scilly, din sud-vestul Angliei, una dintre cele mai “exotice” destinaţii din regatul britanic.

Ca mulţi dintre britanicii, Kate, William şi cei trei copii ai lor, George, Charlotte şi Louis, au decis să rămână în ţară pe perioada verii, din cauza pericolului încă prezent al pandemiei de coronavirus.

Comentarii

Modifică Setările