News

Fotografii de colecţie cu Sharon şi Ozzy Osbourne. Iată cum arătau în ziua nunţii!

Fotografii de colecţie cu Sharon şi Ozzy Osbourne. Iată cum arătau în ziua nunţii! camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

4 iulie este o zi foarte importantă pentru Ozzy Osbourne. Şi nu pentru că este Ziua Americii. Pe 4 iulie 1982, artistul s-a căsătorit cu Sharon, femeia care îi este soţie şi astăzi.

Cine crede în ziua de astăzi că relaţiile de durată sunt doar un mit, ar trebui să se uite la Sharon şi Ozzy Osbourne. Cei doi au un mariaj care durează de 36 de ani şi nu dau semne că iubirea dintre ei s-ar fi stins.

Pentru a celebra iubirea dintre Ozzy şi Sharon, Kelly, fiica celor doi, a postat pe Instagram o fotografie realizată la nunta părinţilor ei, iar mesajul ei a fost unul de apreciat: „La mulţi ani, mamă şi tată. 36 de ani şi încă o duceţi bine. Vă mulţumesc că mi-aţi arătat ce este iubirea adevărată“. După postarea lui Kelly, şi Sharon a pus pe Instagram o fotografie de la nuntă, însă mesajul ei a fost unul simplu: „La mulţi ani, al meu Ozzy“.

În urmă cu doi ani, Sharon şi Ozzy Osbourne au trecut prin momente grele, deoarece artitul îşi înşela soţia de mai mulţi ani, iar aceasta a aflat. După o despărţire de câteva luni, cei doi s-au împăcat şi şi-au jurat iubire eternă. „Nu există o altă femeie în această lume cu care aş vrea să-mi petrec restul vieţii. Cel mai important este să înveţi din greşelile pe care le faci“, a spus anul trecut Ozzy, care a fost completat de soţia lui: „A fost greu să-mi recâştige încrederea, însă nu îmi pot imagina viaţa fără Ozzy“.

Modifică Setările