News

Fotografii exclusive de la filmările serialului „Vlad“! Chimie specială între Olimpia Melinte şi Andrei Aradits

Fotografii exclusive de la filmările serialului „Vlad“! Chimie specială între Olimpia Melinte şi Andrei Aradits camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

Pro TV pregăeşte un nou serial, „Vlad“, un thriller care spune povestea contelui de Monte Cristo într-o adaptare modernă şi care are o distribuţie de excepţie.

Recent, cei de la Pro TV au terminat filmările ce au avut loc într-o vilă de lux din Snagov, iar echipa OK Magazine a luat parte la ultimele ore de filmare de la marginea Bucureştiului. În cadrele la care am luat parte apar Olimpia Melinte, Andrei Aradits, Emilian Oprea şi Ştefan Iancu, iar chimia specială dintre aceştia actori se putea observa cu uşurinţă.

Din câte se pare, echipa de filmare şi actorii vor mai filma în acest an până în jurul datei de 20 decembrie, iar filmările finale vor avea loc în primele zile ale anului 2018, urmând ca serialul să fie difuzat pe post din luna ianuarie sau februarie.

Serialul spune povestea lui Adrian (Anghel Damian), tânărul care a fost închis pe nedrept în urma înscenării unui jaf. Cei care l-au trădat sunt chiar prietenii lui, Ştefan Dragomir (Andrei Araditz) şi Leonard Cazacu (Emilian Oprea). După câteva experienţe traumatizante, acesta primeşte şansa la o nouă viaţă, îndrumat fiind de Cezar (Bebe Cotimanis), mentorul lui. Astfel are posibilitate să-şi regleze toate conturile cu cei care l-au trădat.

După ce scapă din închisoare, Adrian devine Vlad, rol interpretat de Adrian Nartea, şi se transformă într-un bărbat de succes, bogat, şarmant, care are aliaţi puternici ce sunt pregătiţi să pună la punct toate detaliile unui plan perfect de răzbunare.

Olimpia Melinte joacă rolul Elizei, singura mare dragoste a lui Vlad, care l-a trădat atunci când acesta a fost închis, iar Diana Sărăcuţu este sora Elizei în serial, Roxana. Şi ea este o persoană extrem de importantă în viaţa lui Vlad, care a fost în permanenţă folosită de tatăl lor pentru a pune presiune emoţională asupra surorii ei.

Printre actorii care mai apar în serialul „Vlad“ se regăsesc Aura Călăraşu, Dan Condurache, Ion Haiduc, Dan Popescu, George Piştereanu, Victoria Răileanu, Ştefan Iancu, Ana Maria Bădilaş şi Tudor Oprişan.

Modifică Setările