News

Fotografii rare cu Marilyn Monroe înotând goală sunt scoase la licitaţie

Fotografii rare cu Marilyn Monroe înotând goală sunt scoase la licitaţie

În 1962, la doar 36 de ani, Marilyn Monroe pleca dintre noi. Pe atunci, dar şi-n prezent, numele lui Marilyn era legat de feminitate, senzualitate şi  efervescenţă.

Avem ocazia, zilele acestea, să revedem 12 ipostaze inedite în care Marilyn Monroe s-a lăsat fotografiată nu cu mult timp înainte să moară. Este vorba despre nişte fotografii intime, în care celebra actriţă apare înotând goală puşcă şi despre una surprinsă de ziua ei.

Aceste fotografii vor fi scoase la licitaţie, la Heritage Auctions, în New York. Aşadar, nostalgicii vremii şi doritorii vor avea ocazia de a cumpăra 12 fotografii rare cu legendara Marilyn Monroe contra unei sume – evident – considerabile. Specialiştii spun că licitaţia acestor imagini poate ajunge la 35.000 de dolari.

Pe lângă aceste imagini inedite, se vor licita şi câteva imagini cu Beatles la repetiţii, Frank Sinatra şi bodyguarzii, Muhammad Ali şi alte imagini la fel de rare, care se aşteaptă să ducă licitaţia până la 120.000 de dolari. Valoarea celei cu Frank Sinatra, de exemplu, în care apare alături de bodyguarzi la Foundtainebleau Hotel din Miami Beach, a fost estimată la 15.000 de dolari.

Frank Sinatra şi bodyguarzii

Licitaţia va avea loc pe 11 octombrie în New York, iar pe lista invitaţilor se numără cei mai mari colecţionari de fotografie din lume, dar şi fani de-ai actorilor şi artiştilor atât de îndrăgiţi.

foto: aici

Modifică Setările