News

Fratele actriţei din ”Sex and the city”, găsit mort! Actriţa îl dăduse dispărut!

Fratele actriţei din ”Sex and the city”, găsit mort! Actriţa îl dăduse dispărut!

În urmă cu câteva zile, starul hollywoodian postase pe reţelele de socializare un strigăt de ajutor în a-l găsi pe fratele său, care dispăruse, în mod misterios, de acasă. Ieri, însă, actriţa din ”Sex and the city” a anunţat, îndurerată, că fratele său a fost găsit mort! Fratele actriţei a fost găsit mort Tragedie fără margini în familia actriţei Kim Cattrall! Fratele acesteia, pe nume Christopher Cattrall, în vârstă de doar 55 de ani, a fost găsit fără suflare, pe proprietatea sa din Alberta, Canada. Oficialităţile canadiene au confirmat decesul şi au precizat că moartea sa nu e considerată suspectă. ”Primele informaţii nu indică faptul că ar fi vorba despre o moarte suspectă. Investigaţia în legătură cu împrejurările în care acesta a murit va fi continuată de Royal Canadian Mounted Police”, a declarat coporalul Laurel Scott, într-un comunicat oficial.

Ulterior, actriţa a postat, îndurerată, un mesaj prin care anunţa trecerea în nefiinţă a fratelui său. ”Cu mare tristeţe, eu şi familia mea vă anunţăm că fratele meu, Chris Cattrall, a decedat, în mod neaşteptat. În acest moment, vă cerem intimitate. Vreau să le mulţumesc tuturor celor de pe reţelele de socializare de ajutorul şi iubirea demonstrată”, a fost primul mesaj pe care starul din „Sex and the city” l-a postat după anunţul morţii fratelui său.

Chris dispăruse de pe 30 ianuarie

Amintim că-n urmă cu câteva zile, aceasta le cerea internauţilor să dea de urma fratelui său.”Chris are 55 de ani, 90 de kg, ochi albaştri, păr scurt, brunet, construcţie medie şi de obicei poartă o geacă de iarnă din fâş cu mănuşi negre, blugi albaştri şi ghete negre, înalte. E un frate minunat! Ajutaţi-ne să-l aducem acasă în siguranţă. Vă rog, daţi mai departe anunţul.”, era mesajul ei disperat de acum câteva zile.