News

Frumuseţea, moştenire de familie. Olivia Wilde ni-l prezintă pe fratele ei mai mic, care e super sexy!

Frumuseţea, moştenire de familie. Olivia Wilde ni-l prezintă pe fratele ei mai mic, care e super sexy!

A încălcat puţin recomandările autorităţilor americane de-a sta acasă şi-a nu socializa în această perioadă, însă o iertăm pe actriţa din serialul Doctor House pentru simplul motiv să ne-a arătat ce frate atrăgător are!

Olivia a ieşit să ia puţin aer proaspăt în plină pandemie, însă a ales totuşi locuri mai puţin populate în care să se întâlnească cu fratele ei şi să se plimbe puţin. Adevărul e că n-avem ce să-i reproşăm vedetei de 36 de ani, care ne-a făcut, în sfârşit, cunoştinţă cu fratele ei HOT!

Este vorba despre Charlie Cockburn, care cel mai probabil s-a izolat împreună cu sora lui şi familia starului hollywoodian, zilele acestea. Cei doi fraţi s-au plimbat ieri prin cartierul Silver Lake din LosAangeles, iar pararazzi au fost cu aparatele foto pe ei.

Şi Charlie nu numai că arată bine, dar are şi un suflet de aur, doamnelor şi domnişoarelor! El i s-a alăturat celebrei lui rude în campania One Fair Wage Emergency Fund în plină criză medicală mondială.

Olivia şi-a ţinut fanii la curent despre activitatea fundaţiei, iar Charlie şi-a pus deja în CV-ul său de pe Instagram site-ul fundaţiei pe care o sprijină financiar şi moral.  

“În aceste vremuri pe care le trăim acum, în această criză, muncitorii şi cei care prestează diverse servicii au nevoie de ajutorul nostru”, şi-a exprimat actriţa părerea pe social media. “E foarte uşor să donăm cu Apple Pay. Şi fiecare donaţie înseamnă ENORM pentru cei mai loviţi dintre noi.”

Mulţumim, Olivia, pentru devotamentul şi generozitatea ta! Şi pentru faptul că ni l-ai prezentat, în sfârşit, pe fratele tău! Păcat doar că individul are cont privat de Instagram! Pfff, nu le putem avea pe toate, asta e!

Foto - Profimedia

#eOKsăStămAcasă

Modifică Setările