News

“Fuck off!”:  ce vedetă le-a spus Prinţilor William şi Harry aşa ceva?

de admin

“Fuck off!”:  ce vedetă le-a spus Prinţilor William şi Harry aşa ceva?

Nici prin gând nu ne-ar fi trecut că ar putea cineva să vorbească de rău regalităţile britanice, mai ales o celebritate. Însă iată că se întâmplă – în circumstanţe atenuante, însă! Un actor foarte cunoscut a recunoscut că s-a întâlnit cu Prinţii William şi Harry şi printre altele le-a zis să se ducă naibii.

“Am fost la un meci de polo odată”, spune Matt LeBlanc, starul din “Friends”, despre întâlnirea cu prinţii, din 2010. “Erau şi ei acolo şi jucau. A trebuit să merg. Eşti invitat de regalităţi, te duci.” Este vorba despre evenimentul caritabil de la Coworth Park din Anglia, la care actorul de 47 de ani a participat în mai 2010.

“Era o coadă imensă la intrare, mai ales că puteai să-i cunoşti după. Aşa că am stat la rând şi i-am cunoscut... pe amândoi. Tot ce voiau să ştie era când e reuniunea «Friends»?, doar asta voiau să ştie”.

Este o întrebare pe care mulţi i-au adresat-o lui Matt de-a lungul anilor, prin urmare este de înţeles că s-a săturat s-o audă. Aşa că- mai în glumă, mai în serios, actorul le-a zis Prinţilor un fuck off. “Le-am spus să se ducă naibii. Dar au fost foarte în regulă. Chiar am ajuns să stau cu Harry la o masă, într-un bar unde ne-am revăzut, e foarte amuzant”.