News

“Fuck off!”:  ce vedetă le-a spus Prinţilor William şi Harry aşa ceva?

de admin

“Fuck off!”:  ce vedetă le-a spus Prinţilor William şi Harry aşa ceva?

Nici prin gând nu ne-ar fi trecut că ar putea cineva să vorbească de rău regalităţile britanice, mai ales o celebritate. Însă iată că se întâmplă – în circumstanţe atenuante, însă! Un actor foarte cunoscut a recunoscut că s-a întâlnit cu Prinţii William şi Harry şi printre altele le-a zis să se ducă naibii.

“Am fost la un meci de polo odată”, spune Matt LeBlanc, starul din “Friends”, despre întâlnirea cu prinţii, din 2010. “Erau şi ei acolo şi jucau. A trebuit să merg. Eşti invitat de regalităţi, te duci.” Este vorba despre evenimentul caritabil de la Coworth Park din Anglia, la care actorul de 47 de ani a participat în mai 2010.

“Era o coadă imensă la intrare, mai ales că puteai să-i cunoşti după. Aşa că am stat la rând şi i-am cunoscut... pe amândoi. Tot ce voiau să ştie era când e reuniunea «Friends»?, doar asta voiau să ştie”.

Este o întrebare pe care mulţi i-au adresat-o lui Matt de-a lungul anilor, prin urmare este de înţeles că s-a săturat s-o audă. Aşa că- mai în glumă, mai în serios, actorul le-a zis Prinţilor un fuck off. “Le-am spus să se ducă naibii. Dar au fost foarte în regulă. Chiar am ajuns să stau cu Harry la o masă, într-un bar unde ne-am revăzut, e foarte amuzant”.

Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO Prinţesa Charlotte, în ţinuta regală istorică, la botezul ei

News

FOTO Prinţesa Charlotte, în ţinuta regală istorică, la botezul ei

Weekendul acesta, a avut loc cel mai aşteptat eveniment din partea familiei regale britanice: botezul oficial al prinţesei Charlotte, fiica Ducilor de Cambridge. Aşadar, toate privirile aţintite spre Charlotte Elizabeth Diana, în vârstă de două luni, a cărei apariţie de duminică după-amiaza,

Coincidenţă regală! O britanică a născut în aceleaşi zile ca Ducesa

News

Coincidenţă regală! O britanică a născut în aceleaşi zile ca Ducesa

Pe principiul “incredibil, dar adevărat”, o femeie din Birmingham a născut ambii săi copii în aceleaşi zile ca şi Ducesa de Cambridge.

News

Kate Middleton, Ducesa de Cambridge a născut! 

Momentul mult aşteptat de britanici şi de oameni din întreaga lume a sosit: Ducesa a dat naştere celui de-al doilea copil al ei şi-al Prinţului William, după o săptămână de întârziere, şi ne bucurăm să aflăm că este vorba de o fetiţă! Prinţul George are o surioară!

Testamentul Prinţesei Diana: ce moştenire a lăsat Lady Di?

News

Testamentul Prinţesei Diana: ce moştenire a lăsat Lady Di?

Au trecut deja 18 ani de la moartea prematură a celei mai îndrăgite prinţese din lume, soţia prinţului Charles, a cărei viaţă a fost curmată într-un accident încă misterios, la vârsta de 36 de ani. Pentru prima dată de atunci, moştenirea lăsată prin testament de către Prinţesa Diana este dezvăluită

News

Tribut lui Robin Williams: momente de film memorabile, care ne-au făcut să râdem 

Este unul dintre acele momente în care oamenii din colţurile lumii se unesc pentru a plânge un om cu totul special. Anunţul făcut de NBC pe Twitter că marele comediant, Robin Williams, a murit în urma unei aparente sinucideri prin asfixiere, ieri după-amiază, în propria casă, a provocat o mare nefericire în masă.

Fashion

FOTO Vedete în parc, la Veuve Cliquot Polo Classic

Sâmbăta trecută, Parcul Liberty State din New Jersey a găzduit a şaptea ediţie de Veuve Clicquot Polo Classic, unde celebrităţile s-au delectate cu cea mai fină şampanie franţuzească, dar şi cu meciuri de polo cu cei mai buni jucători de top. Au jucat şi prinţii William şi Harry.

FOTO Royal selfie: si Kate şi William s-au pozat cu publicul

News

FOTO Royal selfie: si Kate şi William s-au pozat cu publicul

Aflaţi în vizită în Australian, Ducii de Cambridgeau intrat şi ei în trendul fotografiilor selfie, pozându-se cu fanii lor, în timp ce se plimbau ieri prin Sidney. Unele dintre poze au fost imediat urcate pe reţelele de socializare, bineînţeles.

News

FOTO Atac public asupra prinţilor: Harry, „un ipocrit”, iar William, un „cap-sec”

Tânărul prinţ al Marii Britanii a intrat în vizorul critic al activiştilor pentru drepturile animalelor, imediat după ce a fost publicată o fotografie cu el şi un bivol de apă ucis de el, cândva în noiembrie 2004, în Argentina. Problema nu e fotografia cu “trofeul” neapărat, cât penibilul situaţiei actuale, căci publicarea acesteia a apărut la câteva zile de la campania familiei regale anti-braconaj

Prinţul Charles şi Ducesa Camilla, vacanţă de lux în Himalaya

News

Prinţul Charles şi Ducesa Camilla, vacanţă de lux în Himalaya

Munţii Himalaya, majordomi personali şi piscine enorme – cam aşa se poate descrie cadrul de vis al turului indian pe care tatăl prinţilor William şi Harry, împreună cu soţia sa, l-a început îl petrece de ieri seară, la hotelul Ananda Spa.