News

Gabi Firea a ajuns la mânăstire. Ce a determinat-o: “Răul poate să-l facă oricine”

Gabi Firea a ajuns la mânăstire. Ce a determinat-o: “Răul poate să-l facă oricine” camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Recunoscută pentru credinţa ei puternică, Gabi Firea a ajuns tocmai la Mânăstirea Rohia din Marhureş pentru a lăsa o rugăciune la icona făcătoare de minuni şi a vizita chilia lui Nicolae Steinhardt. Trăirea a fost una extrem de puternică.

“Răul poate să-l facă oricine, cât de nevoielnic ar fi. Binele însă e numai pentru sufletele tari şi firile călite - Nicolae Steinhardt, Jurnalul fericirii. Am vizitat cu mare emoţie chilia lui Nicolae Steinhardt, scriitor, eseist, jurist eminent, care s-a convertit la ortodoxie în închisoarea de la Jilava, şi care şi-a petrecut ultimii ani de viaţă la Mânsătirea Rohia - Ţara Lăpuşului, în jud Maramureş, la 50 de km de Baia Mare.

Îmi doream de foarte mult timp să ajung aici. La fel cum mi-am dorit să las o rugaciune la icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului Îndurerată, de la aceeaşi mânăstire, pictată de un călugăr de la Muntele Athos.

Dacă ajungeţi în acest colţ de rai şi binecuvântare al ţării, intraţi măcar pentru câteva minute. Va fi o experienţă unică.

Dumnezeu să vă întărească în credinţă şi să vă poarte paşii pe drumuri de suflet!”, a povestit Gabi Firea.

 

Comentarii

Modifică Setările