Vedete

Gabi Toader s-a accidentat grav la "Ferma". A părăsit competiţia cu ambulanţa

Gabi Toader s-a accidentat grav la "Ferma". A părăsit competiţia cu ambulanţa camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

A părăsit show-ul şi competiţia în care putea câştiga 50.000 de euro cu ambulanţa. Gabi Toader, bucătarul din concurs, a avut probleme mari de sănătate în timpul unui duel pentru mâncare de la "Ferma". A trecut prin chinuri, iar medicii au acţionat!

Înainte de marea finală, Gabi Toader a suferit o accidentare serioasă şi a decis să părăsească Ferma. El a pus sănătatea pe primul loc şi a ales să meargă la spital, după ce a acuzat dureri de spate.

Lupta împreună cu Andrei Stoica pentru a obţine mâncare pentru următoarele zile din fermă. Luptătorul s-a descurcat foarte bine şi rapid, însă el a avut probleme, a obosit şi o durere cumplită de spate l-a pus la pământ. Aproape că nu se mai putea mişca, iar picioarele nu le mai simţea: "Nu-mi mai simt piciorul. Durerea asta îmi ajunge până în suflet"

Ceilalţi concurenţi au fost şocaţi de cele întâmplate şi au încercat să-l încurajeze. ”Chiar dacă eu sunt supărat pe el sau am fost, cel puţin. În momentul când s-a accidentat, am uitat de supărare, de tot, m-am dus la el, pentru că nu-mi place să văd un om în suferinţă”, a spus Augustin Viziru.

”A fost un episod foarte urât care m-a dat aşa peste cap, pentru că ţin la Gabi şi nu voiam să-l văd în astfel de momente. Mă gândesc şi la familia lui, care în aceste momente e foarte panicată”, a menţionat Viviana Sposub.

Cine e Gabriel Toader

A lucrat în numeroase restaurante şi a organizat multiple evenimente, aşa că este obişnuit cu o viaţă agitată şi cu ideea de a avea mereu ceva de făcut. De-a lungul anilor a încercat diferite meserii şi consideră că cea de bucătar l-a ales pe el.

„Am o sete de cunoaştere, de a vedea lucruri, o nevoie de a-mi demonstra mie că sunt atât de pregătit încât pot să trec peste orice situaţie. Îmi place necunoscutul şi mă motivează, aşa că vreau să văd dacă îi voi rezista”, spunea Gabriel Toader la începutul competiţiei. 

Foto: Pro TV

Modifică Setările