News

Gabriel Cotabiţă s-a reapucat de scris versuri?

Gabriel Cotabiţă s-a reapucat de scris versuri?

Ei bine, ceea ce părea imposibil se întâmplă chiar acum, într-o rezervă a spitalului Elias. Cel care confirmă acest lucru este Horia Moculescu, care l-a vizitat pe artist şi care a fost impresionat de faptul că acesta vrea să se apuce din nou de cântat.

Veşti tot mai bune vin dinspre Elias, unde Gabriel Cotabiţă îşi continuă recuperarea, după gravul incident care a avut loc cu aproape două luni în urmă.

După fiicele sale şi Roxana Iliescu, care au dat detalii despre evoluţia spectaculoasă a cântăreţului, un alt nume din showbiz vine să întărească ceea ce ştiam deja, ba chiar să ne suprindă cu noutăţile.

E vorba despre Horia Moculescu, vechi colaborator al lui Gabriel Cotabiţă, care a fost recent în vizită la Elias şi care a povestit, pentru ziarul “Ring”, despre progresele remarcabile pe care le face artistul, sub îngrijirea personalului medical.

„Toată lumea e foarte bucuroasă că Gabi se simte mai bine, nu doar familia lui. Poate merge singur, mănâncă singur, îşi face toaleta singur şi poate chiar să cânte din nou. E un om normal, care şi-a recuperat, în primul rând, forţele fizice... Nu trebuie să uităm că a stat nemişcat o lună. L-am vizitat zilele trecute la spital şi mi-a propus un proiect în care el să scrie versurile şi eu să compun muzica. Are o dispoziţie foarte bună şi chiar mi-a fredonat câteva dintre cântecele noastre cunoscute. Mama lui stă deocamdată internată cu el pentru a-i fi aproape”, a declarat fericit Horia Moculescu pentru "Ring”.

Foto: pagina oficială

Modifică Setările