News

Gafă vestimentară! Ce i s-a întâmplat lui Britney Spears pe scenă?

Gafă vestimentară! Ce i s-a întâmplat lui Britney Spears pe scenă?

LOS ANGELES, CA - DECEMBER 02: Singer Britney Spears performs onstage during 102.7 KIIS FM's Jingle Ball 2016 presented by Capital One at Staples Center on December 2, 2016 in Los Angeles, California. (Photo by Mike Windle/Getty Images for iHeartMedia)

Este, deja, o veterană pe scena muzicală, cu o carieră de peste 18 ani. Şi-n toţi aceşti ani în care a fost activă, am avut ocazia să vedem show-uri surprinzătoare, demne de un icon mondial, aşa cum este văzută încă de la lansarea albumului ”Baby One More Time” (1999). De-a lungul carierei sale am văzut, însă, şi câteva show-uri mai puţin reuşite, în care artista a falsat, a făcut playback, a căzut, a rămas aproape dezbrăcată sau a stârnit furia publicului. A arătat mai mult decât era cazul De aceea, nu ne surprinde faptul că la cel mai recent concert al său, susţinut în Las Vegas, artista a arătat mai mult decât e cazul. Brit a purtat, la concertul de miercuri noapte, un costum de scenă foarte decupat, care i-a expus sânii în timpul unui dans energic. Get Naked... Get Naked.... LoL ???

A video posted by We are BRITNEY army (@britney_spears_worldwide) on

Şi deşi fanii ei nu au fost deranjaţi de ”privelişte”, artista părea extrem de stresată, străduindu-se să nu lase să se repete scena nefericită. Aşa se face că a renunţat la coregrafia pe care o pregătise şi s-a mulţumit să execute doar câteva mişcări care să nu-i pună în pericol ţinuta. Chiar şi aşa, artista poate fi văzută trăgând constant de respectivul ”body” pentru a nu dezvălui mai mult decât e cazul.

Alte dăţi în care Brit s-a făcut de râs pe scenă: