News

George Clooney a ales deja nume pentru gemeni. Uite cum îi va boteza!

George Clooney a ales deja nume pentru gemeni. Uite cum îi va boteza!

LOS ANGELES, CA - OCTOBER 01: Host George Clooney attends the MPTF 95th anniversary celebration with "Hollywood's Night Under The Stars" at MPTF Wasserman Campus on October 1, 2016 in Los Angeles, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)

La evenimentul de promovare a noului său film, de marţi seara, George Clooney nu a vorbit exlusiv de muncă, ci a mărturisit şi cum are de gând să-i boteze pe gemenii săi cu Amal. Actorul a fost prezent la CinemaCon 2017 în Las Vegas pentru a promova comedia care îl are ca protagonist, "Suburbicon" şi care este încă în stadiul de producţie.

În afara faptului că este şi regizor în acest nou lungmetraj, Clooney este co-owner la compania care deţine marca de tequila Casamigos, alături de cel mai bun prieten al său, Rande Gerber. Aşa că George s-a gândit serios la cum o să-i cheme pe copiii săi şi chiar a facă o glumă pe seama numelor gemenilor cărora soţia sa Amal le va da naştere în această vară. Actorul are de gând să îi boteze după brandul său de băuturi alcoolice, Casa şi Amigos.  Bineînţeles că acest lucru nu se va întâmpla cu adevărat şi că afirmaţia a fost doar o glumă: „Soţia mea spune că nu-i pot numi Casa si Amigos. Acesta este singurul lucru pe care nu am voie să-l fac“, a mărturisit Clooney.

Starul de 55 de ani, care a jurat mereu că nu se va căsători şi că nu va avea copii, a adăugat amuzat că, faptul că va deveni dintr-o dată tatăl a doi copii, îl va pune într-o postură foarte „distractivă“.

În ceea ce o piveşte pe frumoasa sa soţie, Amal, 39 de ani, „Face foarte bine, este uimitoare. Nu o pot ajuta cu nimic mai mult decât să-i fac ceai sau alte chestii“. De asemenea, Clooney a glumit şi pe seama vârstei lui, spunând că scutecele vor reprezenta o parte importantă din viaţa sa „pentru mine, nu pentru copii.“ Actorul a sosit la CinemaCon împreună cu co-starurile sale din noul film, Matt Damon si Julianne Moore. În această producţie vor apărea şi Josh Brolin şi Oscar Isaac, iar premiera va avea lor în luna noiembrie.

Foto: Getty Images, Arhiva OK