News

George şi Amal Clooney, apariţie rară la un miting. Sunt adorabili împreună!

George şi Amal Clooney, apariţie rară la un miting. Sunt adorabili împreună!

Washington, DC - Celebrities attend the March For Our Lives in Washington, DC Pictured: George Clooney and Amal Clooney BACKGRID USA 24 MARCH 2018 BYLINE MUST READ: MediaPunch / BACKGRID USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Au devenit pentru prima oară părinţi în luna iunie a anului trecut, întâmpinându-i cu mare bucurie pe gemenii Alexander şi Ella, doi copii care au fost ţinuţi departe de ochii curioşilor. De altfel, George şi Amal Clooney formează unul dintre cele mai frumoase, dar în acelaşi timp discrete cupluri de la Hollywood, iar de când au devenit părinţi se pare că schimbatul scutecelor, încălzitul biberoanelor şi statutul de mamă şi de tată le ocupă destul de mult timp. Apariţie rară a celor doi. Preocupaţi de viaţa de familie, dar şi de carieră, celebrul actor şi soţia sa avocată au păstrat distanţa în ultimele luni, fără a marca prea multe evenimente publice. Singurele fotografii cu ei fiind cele surprinse de paparazzi, iată că în weekend, George Clooney (56) şi Amal (40) au fost printre vedetele care au participat la un marş de amploare în Washington D.C.. Putem spune că formează un cuplu de milioane, iar fericirea se citeşte pe chipurile lor.

Mii de studenţi, cadre didactive, părinţi, cetăţeni şi vedete s-au adunat în Washington DC pentru un miting de amploare, March For Our Lives. Iar Amal, un avocat pentru drepturile omului, nu putea rata un asemenea eveniment, alăturându-se mulţimii şi vorbind cu ceilalţi participanţi la manifestaţie. Cei doi nu s-au dezlipit unul de celălalt, au mers de mână şi s-au pierdut în mulţime. Ce părinţi cool!

Foto: Hepta

Modifică Setările