News

Gerard Butler a dat verdictul. Cine sărută mai bine, Angelina Jolie sau Jennifer Aniston?

Gerard Butler a dat verdictul. Cine sărută mai bine, Angelina Jolie sau Jennifer Aniston?

Toată lumea ştie despre rivalitatea Angelinei Jolie cu Jennifer Aniston, ambele actriţe fiind soţiile celebrului Brad Pitt, iar acest triunghi amoros, Brad-Angelina-Jennifer, a reprezentat un punct de interes pentru moderatorul emisiunii Watch What Happens Live, Andy Cohen, care i-a adresat o întrebare indiscretă invitatului său de miercuri seara, lui Gerard Butler. Gerard Butler a dat verdictul. Butler a fost invitatul serii şi, pentru că le cunoaşte la fel de bine pe Angelina Jolie şi pe Jennifer Aniston, actorul jucând alături de fiecare dintre ele în câte un film, a fost nevoit să povestească despre ceea ce s-a întâmplat pe platourile de filmare. Este clar că Gerard a avut ocazia să împărtăşească un moment intim cu fiecare dintre cele două, aşa că întrebarea cine sărută mai bine, Jolie sau Aniston, l-a lăsat fără cuvinte pe Butler, dar şi pe fanii show-ului care au stat cu sufletul la gură în aşteptarea răspunsului.

Starul în vârstă de 48 de ani a trebuit să facă un clasament între cele două actriţe şi, în urma insistenţelor prezentatorului, a nominalizat câştigătoarea. Cine sărută mai bine? "Jennifer Aniston. Dacă am pornit această conversaţie, ştii, te iau prin surprindere", a spus Butler. Actorul a fost coleg de platou cu Aniston în 2010 când au filmat pentru pelicula "Bounty Hunter", dar mult mai devreme, în 2003, era alături de Angelina Jolie în "Lara Croft Tomb Raider: Cradle of Life", aşa că a experimentat câte un sărut cu fiecare dintre dive.

Amândouă au fost căsătorite cu Brad Pitt - Aniston din 2000 până în 2005, iar Jolie din 2014 până în 2016. Ba mai mult, presa a susţinut că Jolie l-a cucerit pe Pitt care încă era căsătorit cu Aniston, în timpul filmărilor pentru "Mr. & Mrs Smith" în 2005, iar după lansarea filmului, Angelina şi Brad formau deja un cuplu. De aici şi "rivalitatea" dintre cele două actriţe celebre.

Foto: Arhiva OK!

Modifică Setările