News

Gestul emoţionant al lui Carmen Iohannis. Prima-doamnă a României a avut o iniţiativă surprinzătoare

Gestul emoţionant al lui Carmen Iohannis. Prima-doamnă a României a avut o iniţiativă surprinzătoare camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

De când a fost investit Klaus Iohannis în rolul de preşedinte al României, soţia acestuia a preferat să stea departe de Cotroceni şi de atribuţiile publice. Carmen Iohannis şi-a păstrat slujba de profesoară şi locuieşte, în continuare, la Sibiu.

Cu toate acestea, prima-doamnă a României susţine, din când în când, câte o cauză nobilă, aproapiată sufletului ei. Ieri, Carmen Iohannis a făcut un apel către internauţi pentru a sprijini proiectul fundaţiei ”Un copil, o speranţă”, participant la Maratonul Internaţional Sibiu. Acesta urmăreşte achiziţionarea şi dotarea a 12 containere pentru copiii cu nevoi speciale.

Cercul speranţei trebuie lărgit, chipul fiecărui copil trebuie înseninat de un zâmbet, iar lumea noastră are nevoie de oameni cu suflet bun. Susţin proiectul fundaţiei ”Un copil, o speranţă”, participant la Maratonul International Sibiu, pentru care mai puteţi face o donaţie în următoarele zile”, este mesajul postat public de către prima-doamnă a României.