Vedete

Gestul făcut de Mihai Morar după ce a slăbit spectaculos: "Când îţi faci ordine în lucruri, îţi pui ordine şi în trecut"

Gestul făcut de Mihai Morar după ce a slăbit spectaculos: "Când îţi faci ordine în lucruri, îţi pui ordine şi în trecut" camera-retro icon Vezi galeria 1 poze

Mihai Morar a slăbit spectaculos după ce şi-a schimbat stilul de viaţă şi s-a împrietenit cu mişcarea. Prezentatorul de la Radio Zu aleargă în fiecare dimineaţă în Herestrău, iar rezultatele sunt vizibile. Mihai a dat jos  nu mai puţin de 15 kilograme, aşa că a fost nevoit să îşi schimbe şi vestimentaţia. Cu gândul la cei mai puţin norocoşi, Morar a strâns saci de lucruri  şi a hotărât să le doneze.

“Azi, toată ziua, asta am făcut. Am scăpat de un munte de trecut. “Masivul” din spatele meu e format din toate “căutările” mele vestimentare din ultimii 15 ani, din cei 13 ani de emisiuni zilnice la TV şi din cea mai stresantă întrebare a acestei vieţi: “eu cu ce mă îmbrac în seara asta la TV?”. Şi, era să uit, din cele 15 kilograme în plus pe care le purtam sub hainele astea până acum câţiva ani.

Un “Everest” din ce-am purtat şi nu mai port. Un “Mont Blanc” format din ce-am fost ca să fiu ce sunt azi.

Azi, când, 8 zile din 7, ies din casă în tricou alb sau negru, mi-e foarte clar că nu o să mai port niciodată nimic din lanţul muntos din spatele meu. Aşa că, am ales să le dăruiesc întru folosul celor care le vor găsi rostul. Am ce pune pe mine mâine dimineaţă. Cu ochii închişi şi tot nimeresc un tricou alb.

M-am simţit un pic de Marie Kondo azi făcând ordine în mine. Avea femeia dreptate: când îţi faci ordine în lucruri, îţi pui ordine şi în trecut. Iar casa în care trăieşti trebuie să îi aparţină persoanei care eşti azi, nu omului care ai fost în trecut”, povesteşte Mihai.

 

Modifică Setările