News

Gestul nebunesc pe care l-a făcut fostul iubit al lui George Michael la patru ani de la moartea cântăreţului. „George şi-ar fi dorit asta”

Gestul nebunesc pe care l-a făcut fostul iubit al lui George Michael la patru ani de la moartea cântăreţului. „George şi-ar fi dorit asta”

Fadi Fawaz (47) a fost cel care l-a găsit pe iubitul său, George Michael, mort de Crăciun, în 2016. Iar, de când şi-a pierdut dragostea vieţii lui, fostul hair stilist n-a mai fost în stare să-şi revină. Şi, anul acesta, cu numai câteva zile înainte de 25 Decembrie, a avut o răfuială cu poliţia londoneză din cauza ilegalităţii pe care a comis-o.

Fadi a fost înlăturat de poliţie din casa de 5 milioane de lire sterline a regretatului artist, în preajma aniversării a patru ani de la dispariţia lui George Michael. „Acesta este locul meu. George şi-ar fi dorit asta, el ar fi vrut ca această casă să-mi rămână mie”, le-a explicat Fawaz poliţiştilor veniţi la faţa locului.

Fostul iubit al cântăreţului a fost cel care l-a descoperit fără suflare pe George Michael, în patul său din casa pe care o avea în Oxfordshire. Totul s-a petrecut în dimineaţa zilei de Crăciun a anului 2016. De atunci, Fadi are un comportament deranjant pentru familia regretatului artist. Acesta a fost surprins de mai multe ori dând târcoale vilei din parcul Regent care i-a aparţinut lui George. Iar acum a reuşit să intre în casă şi să spargă un geam.

Se pare că fostul fotograf şi hair stilist al vedetelor a reuşit să sară gardul vilei înainte de-a intra în casă. Un vecin a povestit totul pentru The Sun: „Poliţia în încercat să se înţeleagă cu domnul Fawaz, dar el n-a dorit acest lucru. Într-un final, a fost luat cu forţa din casă, însă mă gândesc că se va întoarce, cum face constant... În preajma aniversării morţii lui George Michael îi e mai greu ca niciodată!”

Un reprezentant al poliţiei londoneze a relatat următoarele: „Ofiţerii de poliţie au descoperit un bărbat de aproximativ 40 de ani în casă. I s-a cerut să plece, ceea ce a şi făcut. Nu a fost arestat. O fereastră a fost spartă.”

Casa din centrul Londrei a rămas goală de anul trecut, de când fostul iubit al lui George Michael a fost dat afară din vilă de către familia regretatului cântăreţ, după ce a distrus mai multe obiecte din interior, precum mobilă, ferestre şi lustre. De atunci a devenit homeless, după cum a declarat într-una dintre postările sale de pe Facebook: „Trei ani de la moartea lui George Michael şi avocaţii lui tot nu au reuşit să clarifice situaţia mea. În ultimele zile am dormit pe stradă, în Covent Garden, în loc să stau în casa mea.”

Fadi Fawaz nu a primit nimic moştenire de la fostul său iubit faimos, care a lăsat în urma sa o avere de 96 de milioane de lire sterline.

Comentarii

Modifică Setările