News

Gestul şocant făcut de Catherine Zeta-Jones. L-a sărutat pe buze pe socrul său în vârstă de 100 de ani

Gestul şocant făcut de Catherine Zeta-Jones. L-a sărutat pe buze pe socrul său în vârstă de 100 de ani

Catherine Zeta Jones şi soţul său, Michael Douglas, sunt împreună de 17 ani şi au doi copii, dar nimeni nu şi-ar fi imaginat că frumoasa actriţă de 48 de ani este atât de apropiată de socrul său, legendarul actor Kirk Douglas, în vârstă de 100 de ani.

Prezentă la Gala Legacy of Vision din Los Angeles, alături de soţ şi de socrii, frumoasa Catherine Zeta-Jones a făcut un gest care a şocat audienţa. În timp ce Michael Douglas stătea de vorbă cu mama lui vitregă, Anne Douglas, în vârstă de 98 de ani, Catherine l-a luat prin surprindere pe socrul său, Kirk Douglas, şi l-a sărutat pe buze. Bineînţeles, întregul moment a fost surprins de fotografi, căci nu mereu ne este dat să vedem un sărut între noră şi socru la un eveniment oficial, mai ales când diferenţa de vârstă între cei doi este de peste 50 de ani.

Îmbrăcată într-o rochie foarte sexy, decoltată, de un albastru electric, actriţa a făcut furori la acest eveniment, cu această siluetă de invidiat. Gestul pe care l-a făcut a rămas de neînţeles pentru unii dintre fanii actriţei. Atât de multă admiraţie are pentru tatăl soţului său, încât să-l soarbă din priviri şi chiar să-l sărute, chiar dacă vorbim de  unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai longevivi actori de la Hollywood? Ei bine, în familia lor asta este ceva normal, din câte vedem în fotografii, căci actriţa a făcut această mişcare de a-l săruta pe socrul său chiar în faţa fiului lui, respectiv soţul actriţei.

La eveniment au fost împreună, Catherine, Michael şi părinţii acestuia, dar şi fiul cel mare al actorului, Cameron (38 de ani), din căsătoria anterioară cu producătorul de film Diandra Luker. Pe Carherine şi pe Michael îi despart 25 de ani diferenţă de vârstă, dar îi uneşte o căsătorie de 17 ani, doi copii minunaţi şi o dragoste nebună. 

Foto: Splash News

Modifică Setările