Vedete

Gheorghe Turda are coronavirus. Care e starea artistului în vârstă de 72 de ani: "Am răcit şi la plămâni"

Gheorghe Turda are coronavirus. Care e starea artistului în vârstă de 72 de ani: "Am răcit şi la plămâni" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

La 72 de ani trece prin momente mai delicate după ce medicii i-au spus că este infectat cu coronavirus! Gheorghe Turda a făcut testul, iar acesta este pozitiv! Următoarea perioadă va sta în carantină, sub tratament!

Gheorghe Turda a răcit puternic în urmă cu câteva zile. A sperat să nu fie infectat cu noul virus, mai ales că familia era deja îngrijorată pentru starea lui de sănătate. A făcut testul, iar acesta a ieşit pozitiv. 

Sâmbătă a făcut testul, iar rezultatul a venit acum: POZITIV. Crede că virusul l-a luat dintr-o excursie în care a fost, la o salină din Prahova. 

“Am fost foarte răcit, acum sunt mai bine. Medicul mi-a dat antibiotic timp de o săptămână, iar sâmbătă am făcut şi testul de covid şi nu am mai ieşit din casă. Ieri am primit vestea, dar acum sunt mult mai bine. Am răcit şi la plămâni, şi acum se simte în vocea mea. Totuşi, am făcut o formă uşoară, faţă de multe alte persoane. Şi ginerele meu a avut, dar nu cred că am luat de la el, mai degrabă din excursie. Am fost la salină în Prahova şi acolo erau puţine grade. Iniţial, fetele mele s-au speriat, dar acum când au văzut că totuşi sunt mult mai bine, s-au mai liniştit”, a declarat Gheorghe Turda penru CLICK. 

Foto: Facebook

Modifică Setările