News

Gheorghe Visu, după ce s-a zvonit că are ciroză: "Fumatul e o atitudine, nu un viciu"

Gheorghe Visu, după ce s-a zvonit că are ciroză: "Fumatul e o atitudine, nu un viciu" camera-retro icon Vezi galeria 15 poze

După ce s-a zvonit că suferă de cancer, actorul a decis să dea nişte lămuriri.

Este unul dintre cei mai iubiţi actori români şi continuă să joace şi să ne încânte cu rolurile sale. Totuşi, deşi recunoaşte că are unele suferinţe, Gheorghe Visu vrea să-şi liniştească colegii şi fanii.

"Sunt bine. Nu sunt sănătos, dar nici nu am o boală gravă care să mă termine. Pot să mai stau cu problemele astea 20 de ani", a declarat actorul pentru wowbiz.ro.

"Apropo de zvonul ăsta, am primit un telefon de la o colegă care mă întreba dacă am ciroză. E o prostie. Am o boală de fumător, dar nu cancer. E o afecţiune respiratorie pe care am stopat-o. De aia m-am lăsat de fumat şi, sincer, îmi pare rău", mai spune Gheorghe Visu.

"Fumatul e o atitudine, nu un viciu", crede el. "Eu m-am lăsat fără să ezit că aşa a trebuit. Să fumezi nu înseamnă doar să bagi în tine gudron şi nicotină... Ai nevoie de fumat când faci o pauză la repetiţii, când nu-ţi iese ceva. Parcă îţi limpezeşti gândurile şi o iei de la capăt. La filmări la Buftea, de exemplu, totul mergea la foc automat, repede, repede, repede şi chiar era binevenită o ţigară. E o atitudine, da…", a explicat el.

Vezi şi:

Imagini de la filmările pentru „Moromeţii 2”

După aplaudatul film "Câini", care i-a adus şi trofeul de la Premiile Gopo de anul acesta, Gheorghe Visu este implicat într-un alt mare proiect cinematografic, "Moromeţii 2".

Modifică Setările